Ruokolahden Freeski

Etusivu Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Ruokolahden Freeski

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 8 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4565 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/etela-suomi/ruokolahden-freeski/

  #48324 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Keväällä 2015 ensimmäistä kertaa vierailtu Freeski oli erittäin positiivinen yllätys. Rinteet olivat huippukunnossa ja sää mitä paras, mutta hissiin ei silti tarvinnut jonottaa. Tunnelmaan oli panostettu, ja taljoilla pehmustetut aurinkotuolit kutsuivat nauttimaan kelistä terassilla.

  Itse rinteet ja etenkin kolimaiset maisemat olivat herkkua kaikenlaiseen laskemiseen. Juniorille oli riittävästi sekä helppoa laskettavaa että aaltorinnettä ja pikkuhyppyreitä jihaa-huutoja aikaansaamassa. Punaiset rinteet tarjosivat riittävän vauhdin ja haasteen omaan carving-kurvailuun.

  Rinneravintolassa oli hyvinkin kohtuulliset hinnat, rinnepäivään aina hyvin istuvan keittolounaan sai 4 eurolla. Valikoimaa ei tosin rinneravintolassa liikaa ole.

  Miinusta joutuu antamaan anniskeluoikeuksien puuttumisesta, aurinkoterassilla olisi mieluusti laskujen päätteeksi hörpännyt raikkaan oluen. Freeski on kaikkiaan hyvinkin vierailun arvoinen kokonaisuus!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Ruokolahden Freeski
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">