Serena Ski

Etusivu Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Serena Ski

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  dope 9 vuotta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4571 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/etela-suomi/serena-ski/

  #13460 Vastaus

  Perhemäki

  Käytiin tutustumassa Serenaan pojan kanssa hiihtoloman päätteeksi mahtavassa säässä. Rinteet ja hissit olivat pienemmän laskijan tarpeeseen erittäin ok.

  Bonuksena saatiin ihailla streetin puolelta alaosan jättihyppyristä nähtyjä pro-tason temppuja. Poika innostui niistä jopa huolestuttavissa määrin. Ensi talvena meidän perheessä näköjään hypitään.

  #41344 Vastaus

  dope

  Jos ei anna kulahtaneen kylpylän välittömän läheisyyden ja maksullisen pysäköinnin (5e/pvä) häiritä, Serena Skitä voisi kuvailla jopa yllättävän hyväksi.

  Onhan se pieni, matala ja hetkittäin turhan ruuhkainen. Etäisyys Helsingistä on kuitenkin varsin kohtuullinen. Lisäksi rinteet ovat hyvässä kunnossa ja parkki on oikeasti ihan ok. Aloittelijoille ja lapsiperheille löytyy varmasti laskettavaa muutamaksi tunniksi. Toisaalta, jos parkki ei kiinnosta, kokeneille laskijoille ei hyvällä tahdollakaan ole tarjolla yhtään mitään.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Serena Ski
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">