SkiWelt / Söll

Etusivu Foorumit Kohteet Itävalta SkiWelt / Söll

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Helena Talvensaari 5 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #11127 Vastaus

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/itavalta/skiwelt/

  #18481 Vastaus

  Kalle

  Olimme ensi kertaa tutustumassa Alppeihin Söllin ja muun Skiweltin rinteillä kevättalvella.

  Alppien ensikertalaisille ja viime vuosina vaihtelevia laskumääriä nauttineelle matkaryhmälle väittäisin Söllin (ja muun SkiWeltin) olevan melko onnistunut valinta. Laskettavaa ja ihmeteltävää riitti, ja onhan se ensimmäinen Gondolinousu oikean vuoren huipulle aina varsin mykistävä kokemus!

  Keväiset (maaliskuun lopun) hanget toivat toki omat haasteensa harrasukseen; laskukelit olivat varsinkin iltapäivällä melko rankat kun sohjoinen lumi paakkuuntui ja lumi alempana laaksossa jo varsin vähissä. Tämä nyt oli tietysti ajanvalintakysymys.

  Erityismaininta (Suomen hintoihin verrattuna) varsin kohtuullisista välinevuokra- ja hissilippuhuinnoista. Asuttuamme halvalla ystävämme luona ja löydettyämme kohtuulliset Lufthansan lennot, tuli reissu maksamaan varmasti huomattavasti vähemmän kuin reissu olisi esim. Suomen Lappiin maksanut.

  #29531 Vastaus

  Unto

  Tämä oli myös itselle aikoinaan ensimmäinen reissu alpeille. Kylä mukava, mutta sijainti matalalla, joten lumivarmuuden kanssa vähän niin ja näin. Meidän reissulla kyläänlasku kiinni, ylhäällä kyllä suht hyvin lunta. Rinnealue laaja, joten valikoimaa riittää. Reissusta jäi positiivisena mieleen hotelli(Alpen Panorama), meillä oli puolihoito( aamiainen ja päivällinen),ruuat hyviä, hotellia voi kyllä suositella, muuten en juuri lumivarmuuden takia paikkaan lähtisi.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: SkiWelt / Söll
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">