Sotkanrinteet

Etusivu Foorumit Kohteet Keski-Suomi Sotkanrinteet

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Petri 6 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4629 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/keski-suomi/sotkanrinteet/

  #183389 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Kävimme nauttimassa Sotkanrinteiden helpoista profiileista koko perheen kanssa keväällä 2016. Mäki oli juuri sopiva 5-vuotiaan kanssa carving-käännösten ja uusien jippojen harjoitteluun. Loiva profiili auttaa tekniikan haltuunottoon, kun ajatus ei keskity vauhdin taltuttamiseen. Tuntui, että pikkulaskijamme oppikin Sotkanrinteillä eniten koko kauden aikaisista päivistä.

  Paikan päällä oli lisäksi hienoa nähdä, miten hyvin homma voi toimia myös vapaaehtoisvoimin. Rinteet olivat kunnossa ja palvelu pelasi hymyn kera myös ilman henkilökunnan palkkaa. Iso hatunnosto tällaisesta toiminnasta Kauhajoen suuntaan! Kaikkien lähialueella liikkuvien ja asustelevien harrastaja- ja aloittelijalaskijoiden kannattaa käydä kokemassa tämä harrastamisen jaettu ilo itse!

  #208005 Vastaus

  Petri

  Tyttären 9v kanssa avajaisviikonloppuna Sotkassa. Aurinkoinen pakkaspäivä houkutteli paikalle muitakin, mutta hissijonot pysyivät lyhyinä. Sotkan rinteen profiili on vähän tylsä. Lopun pitkä loiva liuku pidentää hissimatkan turhan paljon. Rinne itsessään oli kyllä loistokunnossa ja tykit lumettivat toista rinnettä koko päivän.
  Sotkan pirtillä kaakaolla poiketessa huomio kiinnittyi kunnollisen suksitelineen puutteeseen. Suksia lojui pitkin pihaa. Samaa oli havaittavissa alhaalla kodan edustalla. Kota on kyllä suuri kuten Pohjanmaalla kuuluukin.. ?
  Palvelu oli mukavaa, ja saimmekin Ski.fi kortin alennuksen lasten lipun hinnalla.
  Plussat vielä siitä, että saa kuulla Pohjanmaan murretta. On se vaan niin maharottoman komian kuulosta.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Sotkanrinteet
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">