
Patscherkofel
Patscherkofel on suppeammasta päästä Innsbruckin hiihtoalueita, mutta yksi tunnelmallisimmista ja rinteiltään mukavimmista.

Patscherkofelbahn
Klassinen kabiinihissi nostaa laskijat Iglsin kylästä kahdessa pätkässä yli kilometrin verran ylemmäs. Patscherkofelin hiihtoalue on toiminut kaksien talviolympialaisten näyttämönä.

Birgitzköpfl
Azamer Lizumin Birgitzköpfl-puoli on tarjonnaltaan vastapuoleista aluetta vaatimattomampi. Aurinkoa keräävä rinne menee nopeammin huonoon kuntoon ja metsä on tiheää offarilaskuun.

Axamer Lizumin dolomiittimaiset maisemat
Axamer Lizumin hiihtoaluetta reunustava vuori on yläosastaan pystysuora kuten Dolomiittien vuoret.

Innsbruckin laakson rinteillä
Axamer Lizumin rinteiltä voi tähystellä Innsbruckin kaupunkiin. Keskustasta on kuitenkin hisseille reilun puolen tunnin ajomatka.

Jäätikön takapuoli
Stubain jäätiköllä on myös yksi lyhyt sininen rinne muun hiihtoalueen takapuolelle päin. Alueella on enemmän maisemallista kuin laskullista tarjottavaa.

3S Eisgrat -huikka
Stubain vaikuttavassa 3S Eisgrat I -hississä ehtii nopeasta noususta huolimatta tankkaamaan nestettä seuraavaa laskurykäisyä varten.

Stubain superhissi
Stubain jäätikölle nostava uusi jättihissi yhdistää gondolin ja kabiinin parhaat puolet. Hissi on paitsi tehokas suuren nopeuden ja kapasiteettinsa sekä tiuhan gondolivälinsä ansiosta. Lisäksi modernit vaunut ovat penkkeineen mukavia. Kahdella vaijerilla k

Hissilinjan vierestä
Hiittenharjulla jyrkin laskulinja kulkee aivan ankkuhissin nousulinjan vierestä. Hissistä on mukava katsoa jyrkällä kanttailevien menoa.

Hiittenharjun huipulla
Hiittenharjun huipulla ollaan Porin lähimmistä hiihtokeskuksista korkeimmalla. 45 metrin korkeuserolla päihittää jo selkeästi Salomonkallion ja Ruosniemen mitat.

Sompa vie kukkulalle
Sompahissi jättää sinkkumallisena tilaa omalle ajattelulle matkalla kukkulalle.

Kamuin päähissi
Kamui Ski Links -hiihtokeskuksen päähissi on tehokas ja mukava gondoli. Muut hissit ovat pääosin vanhempia hitaan mallisia tuolihissejä.

Japanin pikkukeskukset
Japanissa on satoja hiihtokeskuksia, joista suurin osa on pieniä rinteiden ja hissien määrältä. Uusia kohteita bongatessa kannattaa kuitenkin katsoa korkeuseron lisäksi myös vuotuinen lumisademäärä ja maaston profiili rinteiden ulkopuolella, mikäli pehmeä

Pellolta yläilmoihin
Hokkaidon maisemassa tasaiset pellot vuorottelevat parhaimmillaan kilometrin verran yläilmoihin nousevien mäkien kanssa. Kamui Ski Links -keskuksessa pellonreunalta noustaan hieman yli 600 metriä korkeammalle.

Furanon jyrkkää
Furanon maasto kumpuilee voimakkaasti. Hyvin jyrkkien osuuksien välistä löytyy tasaista ja offarilaskija päätyy helposti kattilan pohjalle, jossa tarvitaan nousuvälineitä. Korkeuskäyräkartta ja nousuvälineet ovat offareilla tarpeen.

Tuoreen lumen maa
Pienenpieni Andorra on lumisaaten jäljiltä onnen maa. Vuoristoisessa maahan ei mahdu montaa hiihtokeskusta, mutta sopivaa laskettavaa niistä löytyy jokaiselle.

Italian aurinkoiset rinteet
Lombardialaisen Livignon hiihtokeskuksen mikroilmasto on poikkeuksellisen aurinkoinen. Siksi keskus on oiva rinnelaskemiseen ja terassipysähtelyyn. Offarilaskijat tarvitsevat täällä hieman enemmän tuuria osuakseen puuterikeleihin.

Davosin mutkamäet
Davosin Parsenn -alueella on useita vierekkäisiä lumilaaksoja joiden pohjalla rinteet kulkevat. Dorf-keskustaa kohti vievän lumikulhon tunnistaa kiskoista.