Laskettelijalle, Lumilautailijalle, Vapaa-aikaan

Aurinkolasi Bollé Flash

Teknisiä linssejä eri lajien harrastajille, Matte White Modulator V3 Golf

Bollén Flash edustaa urheilullista aurinkolasia ja valkoisen kehyksen malli on erityisesti golfin harrastajille suunnattu. Linssin monipuolisiin ominaisuuksiin kuuluu Modulator eli linssi, joka tummuu UV-säteilyn vaikutuksesta. Kehys on kevyt ja pään muotojen mukaan suunniteltu. Aurinkolasi pysyy hyvin päässä, vaikka urheilisi otsa hiessä. Aurinkolasin linssi kiinnitty kehykseen ainoastaan yläosastaan, joten kehyksen raami ei haittaa näkemistä alaspäin. V3 golf-linssin sävy tuo vihreän eri sävyt hyvin esiin, joten maaston muodot on helppo havainnoida. Kun vihreä nurmi korostuu, niin valkoinen pallokin erottuu ympäristöstään hyvin.

Flash on saatavissa useissa eri väreissä myös polarisoivalla linssillä.

Sh. 169 €

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tekniset tiedot

Golf Modulator V3 Golf: linssi mukautuu valoisuuden mukaan ja parantaa ympäristön kontrasteja. Tummuusluokitukseltaan kategoria 2-3 päästäen 32-14% näkyvää valoa läpi.

B-THIN Active Design RX: Bollén tekniikalla valmistetut vahvuuslinssit urheilullisiin aurinkolaseihin kattavat näönkorjaamisen vahvuudet laajasti. Näkökenttä pysyy myös laajana ja linssi kevyenä, mahdollistaen parhaan suorituksen.

B-20.3 Polycarbonate lenses: Luja, kestävä ja optisesti laadukas polycarbonaatti on valmistettu ensiluokkaisesta hartsista, joka mahdollistaa vahvuuslinssien valmistamisen keveiksi. Linssi on 1/20 lasilinssin painosta ja huomattavasti kevyempi useisiin muihin vahvuuslinsseihin verrattuna.

Polarized lenses: Bollén polarisoivat linssit tasaavat auringon säteitä helpottaen näkemistä kaikissa sääolosuhteissa. Olit merellä, kalastamassa tai maantiellä.

Interchangeable lenses: Vaihtolinssimahdollisuus

Anti-fog treatment: polarisoivissa malleissa. Käsittely hylkii näkemistä huonontavaa kosteutta ja estää kosteuden muodostumista.

Hydrophobic / oleophobic treatment: Likaa hylkivä käsittely linssin ulkopinnalla estää lian, rasvan ja veden jäämistä läikiksi linssin pinnalle. Tekee linsseistä helposti puhdistettavia. Bollé polarisoivissa malleissa.

Thermogrip temple tips and nosepads: Kumimaiset tyynyt kehyksen nenäkappaleessa ja sankojen päissä mahdollistavat aurinkolasien paikallaan pysymisen haastavienkin urheilusuoritusten aikana.

Lisätietoa

Osta tuote


Avainsanat:
, , , , , , , ,
Arvostele tuote:
Aurinkolasi Bollé Flash
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,00/5 - 2 ääntä)
Loading...

Kommentoi tuotetta tai kysy lisätietoja

 • elysionix.top sanoo:

  Wow, marvelous blog layout! How lengthy have you been running a blog for?
  you make blogging glance easy. The total look of your website is magnificent,
  let alone the content! You can see similar here ecommerce

  Vastaa

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.