Laskettelijalle, Lumilautailijalle, Telemark-hiihtäjälle

FootBalance Ski Sport Race ja Ski Sport QuickFit –pohjalliset

Räätälöi monosi mukaviksi.

Varmista monojesi täydellinen istuvuus uusilla Ski Sport –pohjallisilla.

Nauti laskemisesta enemmän

Pitkät päivät rinteessä rasittavat laskijan jalkoja ja selkää. Rasitusta lisää jalkojen mahdollinen virheasento.

Suomalainen FootBalance tuottaa yksilöllisiä pohjallisia, jotka korjaavat jalkojen virheasentoja ja parantavat siten käyttäjänsä terveyttä, mukavuutta ja hyvinvointia. FootBalance tukee jalkasi oikeaa, luonnollista asentoa ja helpottaa ylipronaatiota, lievittää liiallisen supinaation haittavaikutuksia ja edesauttaa jalan luonnollista toimintaa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

FootBalancen tuotteet ovat olleet jo pitkään alppilajien ammattilaisten käytössä. FootBalancen yksilölliset pohjalliset ohjaavat laskijan jalkaa oikeaan asentoon, antavat mukavuutta ja istuvuutta monoihin sekä parantavat suorituskykyä.

Nyt myös sinulla on mahdollisuus nauttia laskemisesta enemmän uusien ainutlaatuisten Ski Sport –pohjallisten myötä.

Uudet Ski Sport –pohjalliset mahdollistavat monojen räätälöinnin täydellisen istuviksi. Pohjallisten ansiosta paino jakautuu tasaisesti koko jalkapohjalle, mikä ehkäisee rasitusvammoja ja vähentää kudoksille ja nivelille aiheutuvaa rasitusta. Pohjalliset parantavat myös laskijan tasapainoa ja kestävyyttä.

Ski Sport –pohjalliset on kehitetty yhteistyössä Suomen hiihdonopettajat ry:n (SHOry) sekä Ski Sport Finlandin kanssa.

Kaksi erillista mallia

FootBalancen Ski Sport –pohjallisista on saatavissa kaksi erilaista mallia.

Ski Sport Race on Suomen alppimaajoukkueen kanssa yhteistyössä kehitetty pohjallinen, joka räätälöidään henkilökohtaisesti jalkojesi mukaan paikan päällä myymälässä. Analyysi ja sopivien pohjallisten räätälöinti myymälässä kestää noin 10 minuuttia. Pohjalliset parantavat voimansiirtoa ja suksituntumaa sekä lisäävät monojen mukavuutta ja tukea.

Ski Sport QuickFit –pohjalliset voit ostaa mukaan suoraan hyllystä ja muotoilla ne itse helposti jalkaasi sopivaksi kotona. Pohjalliset parantavat jalkineiden istuvuutta ja käyttömukavuutta.

Sh. Ski Sport Race 59,90 €, Ski Sport QuickFit 39,90 €

Tekniset tiedot

SKI SPORT RACE –pohjallinen muotoillaan myymälässä 100-prosenttisesti jalka-analyysin pohjalta. Soveltuu erityisesti talvilajien aktiiviharrastajille ja ammattilaisille. Pohjallinen mahtuu myös tiukempiin monoihin ja antaa napakan tuntuman alustaan. Koot 34 - 52.

SKI SPORT QUICKFIT –pohjallisen voit muotoilla itse helposti kotona. On hyvä perusmalli kaikkiin monoihin. Sopii myös laajemmin vapaa-aikaan, liikuntaan ja jokapäiväiseen käyttöön. Koot 35 - 50.

Lisätietoa

Osta tuote


Avainsanat:
, , , , , , ,
Arvostele tuote:
FootBalance Ski Sport Race ja Ski Sport QuickFit –pohjalliset
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,21/5 - 14 ääntä)
Loading...

Kommentoi tuotetta tai kysy lisätietoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.