Laskettelijalle, Lumilautailijalle, Vapaalaskijalle

Garmin VIRB ja VIRB Elite -kypäräkamera

Valmiina. Kamera. Käy!

Uudella VIRB True HD 1080p Action-kameralla olet valmiina tallentamaan kaiken. Action-kuvaukseen suunnitellulla, vähän virtaa kuluttavalla, kuvausvalmistelua helpottavalla näytöllä varustettu VIRB on täydellinen HD-kamera kaikkiin seikkailuihin.

Täydellinen kamera kaikkiin seikkailuihin

Jämäkkä runko on kestävä ja suuri akkukapasiteetti takaa laitteen luotettavan toiminnan pitkään. Laitetta voidaan käyttää lähes missä tahansa ja se voidaan kiinnittää monin eri tavoin, jotakin tukevista kiinnitysvaihtoehdoista käyttäen – VIRBin tarjoamat mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

VIRB Elitessä on lisäksi premium-ominaisuuksia, kuten Wi-Fi ja GPS. Kuvaustila on aktivoitavissa automaattisesti suorituksen käynnistyessä. ANT+ yhteensopivuus tuo mukanaan ainutlaatuisia mahdollisuuksia.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Suunniteltu ulkoilmakäyttöön

VIRB on HD 1080p Action-kamera, jossa yhdistyvät taattua Garmin-laatua oleva laiterunko, edistyksellinen HD-videotallennus ja intuitiiviset toiminnot.

Ulkoilmakäyttöön suunnitellulla 1.4” Chroma™-värinäytöllä valmistelet kuvaukset, toistat videoita ja säädät kamera-asetukset helposti – kun kaikki on valmista, aloitat kuvaamisen työntämällä suurta liukukytkintä eteenpäin.

Voit tallentaa 1080p-laatuista kuvaa jopa 3 tunnin ajan yhdellä akun latauksella. Kaikki tämä pakattuna kestävään laiterunkoon, joka on IPX7*-standardin (1 metri/30 min) mukainen jo ennen kuin se laitetaan lisävarusteena myytävään sukelluskoteloon (50 metriin asti).

VIRB Eliten lisäominaisuuksiin kuuluvat WiFi, GPS, korkeusmittari ja kiihtyvyysanturi, jotka tekevät aivan uusien toimintojen, kuten esimääritetyn kuvausprofiilin videotallennuksen, helpommaksi.

*IPX7-standardin mukainen tuote kestää 30 minuutin upotuksen veteen 1 metrin syvyyteen.

Tuotetiedot

Tuotepakkauksen sisältö: VIRB, litiumioniakku, teline, lyhyt liitin, oikea kulma liitin, adapteri suosittuja muiden valmistajien telineitä varten, kiinnike tasaista pintaa varten, kiinnike kaarevaa pintaa varten, irrotettava laippa-alusta, jalustakierre, säätimet (3), USB-kaapeli, pikaohje

Sh. VIRB 319 €, VIRB Elite 419 €

Yhteensopivia lisävarusteita:

  • VIRB-kaukosäätimellä voidaan ANT+ -yhteyden kautta hallita VIRB- tai VIRB Elite-laitetta vain kolmea painiketta painamalla.Sh. 50,00 €
  • Pitkille retkille lisälitiumioniakku VIRB-laitetta varten. Sh. 30,00 €
  • VIRB voidaan kiinnittää pyörään tai muuhun paksulla putkella varustettuun kohteeseen ohjaustanko-/turvakaaritelineellä, esim. ohjaus- tai istuintankoon, turvakaareen, jne. Soveltuu putkille, joiden halkaisija on 0.75”-1.5”. Sh. 25,00 €
  • VIRBin voi kiinnittää tukevasti päähän koko seikkailun tallentamista varten mukavan ja säädettävän otsaremmikiinnikkeen avulla, jonka voi laittaa myös päähineen päälle. Sh. 20,00 €

Tekniset tiedot

HD-VIDEOTILAT 16 megapikselin CMOS anturi/kuvaprosessori useita HD-videotiloja varten: 1080p@30fps, 960p@48fps, 720p@30/60fps, 848x480@120fps

STILLKUVAUSTOIMINTO Stillkuvaustoiminto: 16, 12, 8 megapikseliä; kuvasarjatoiminto ja intervallikuvaustoiminto

CHROMA-NÄYTTÖ Suuriresoluutioinen värinäyttö mahdollistaa kameran visuaalisen hallinnan, videoiden esikatselun ja toiston sekä kameran asetusten vaivattoman hallinnan ja säätämisen (näytön koko 1.4”; 205x148 pikseliä)

PITKÄKESTOINEN AKKU Ladattava ja vaihdettava 2000mAh litiumioniakku (akun kesto jopa 3 tuntia 1080p-tilassa)

KESTÄVÄ RAKENNE Luja, kestävä, vesitiivis (1m/30 min tai 50m lisävarusteena myytävän sukelluskotelon kanssa)*, kompakti ja aerodynaaminen muotoilu

VIDEOKUVAA PARANTAVAT OMINAISUUDET Digitaalinen kuvanvakain ja linssivääristymän korjaus (LDC)

WIDEVü-LINSSI Erilaisia kuvaustiloja (Laaja/Keski/Kapea) 170 asteen kuvauslaajuus

YHTEYSOMINAISUUDET ANT+TM –yhteys kaukosäätötoimintoja varten yhteensopivien Garmin-laitteiden kanssa

HELPPOKÄYTTÖINEN Kätevä liukukytkin tallennuksen hallintaa varten

MUISTI Vaatii microSDTM-kortin (enintään 64 GB) tiedontallennusta varten (kortti ei sisälly pakkaukseen; suosittelemme class 10-nopeusluokan tai suurempaa microSD-korttia)

TULO Micro HDMI-tulo videotoistoa varten ja lisävarusteena myytävä mini-USB-adapteri

KAUKOSÄÄTÖ ANT+-yhteyden avulla voit käyttää yhteensopivia Garmin-latteita, esim. fenixTM, Oregon ja Edge, kauko-säätiminä. Käytä lisävarusteena myytävää kaukosäädintä VIRBin tai VIRB Eliten hallintaan.

EDISTYKSELLISET ANTURIT Ainoastaan VIRB Elite: GPS, korkeusmittari ja kiihtyvyysanturi tallentavat em. tiedot suorituksen aikana videon lisäksi, sekä uudet esiohjelmoitavat kuvausprofiilit/tallennustilat

WIFI-YHTEYS Ainoastaan VIRB Elite: Integroitu Wi-Fi kaukosäätöön tai kameran asetusten säätöön, live-videoiden esikatseluun ja toistoon älypuhelimella (ilmainen iOS- ja Android-mobiilisovellus), tietokoneella tai yhteensopivilla laitteilla.

Lisätietoa

Osta tuote

 


Avainsanat:
, , , ,
Arvostele tuote:
Garmin VIRB ja VIRB Elite -kypäräkamera
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3,93/5 - 28 ääntä)
Loading...

Kommentoi tuotetta tai kysy lisätietoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.