Hyppää sisältöön

Skiexpo 2013 alkoi rauhallisesti

Huolimatta junaliikenteen lakkoilusta, pohjoismaiden suurimmat talviurheilumessut vetivät puoleensa mukavan määrän suomalaista suksi- ja lautakansaa. Harva poistui messuilta tyhjin käsin.

Talviseen alamäkiurheiluun keskittyvässä Skiexpo 2013 -tapahtumassa on mukana paljon mielenkiintoisia näytteilleasettajia, joista Lumipallo kävi bongailemassa muutamia jo ensimmäisen messupäivän aikana.

Esimerkiksi lasketteluun ja seinä- ja talvikiipeilyyn keskittynyt ulkoilun erikoisliike Camu (6g51) tarjoaa kattavan valikoiman laadukasta ja värikästä ulkoiluvarustetta messuhinnoin (artikkelin pääkuva). Osaava henkilökunta auttaa sinua, liittyivät kysymyksesi sitten monoihin, suksiin tai vaatteisiin.

Nettikauppa Beyond:n osaston 7C29 kyljestä löytyvä Adidaksen lumilautaständi keräsi paljon uteliaita silmäpareja eikä suotta: kolmiraidoin varustetut ja kuluvan syksyn aikana mediassa paljon huomiota herättäneet laskutamineet ovat ehdottomasti yksi tulevan kauden kiinnostavimmista uutuuksista.

Adidaksen tuoteuutuudet kiinnostivat laskukansaa

Myös ScandinavianOutdoorStoren jättimäiseltä 700m2 osastolta löytyy paljon speciaaleilla messuhintalapuilla varustettuja talviurheilun huipputuotteita ja laatumerkkejä. Löydät osaston paikalta 7k29.

Lumipallo mukana messuilla

Oletko koskaan ajatellut bloggaavasi lumiharrastuksestasi? Haluaisitko päästä testaamaan hiihtokeskuksia, laskuvarusteita tai jopa ulkomaisia laskukohteita? Jos vastasit yhteenkään edellä mainituista kyllä, rakenteilla oleva blogiyhteisömme sekä lajia rakastavat Lumipallon lukijat toivottavat sinut tervetulleeksi uutta laskumaailmaa luovaan tiimiimme! Tule kuulemaan aiheesta lisää ständillemme, löydät meidät osastolta 6h41.

Lumipallon osastoilla voit tutustua uuteen mielenkiintoiseen blogi-konseptiin.

Teksti ja kuvat: Marinella Ruusunen