Hyppää sisältöön

Lumilautailua Helsingin keskustassa

Recycled  Rail  Day –lumilautailutapahtuma järjestetään Helsingin Narinkkatorilla lauantaina 8.3. klo 18 – 21.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä reilikilpailu kokoaa Suomen parhaat lumilautailijat Helsingin keskustaan.

Kilpailun voittaja lähtee Tokioon

Recycled Rail Day  –tapahtumassa lumilautailjat kilpailevat toisiaan vastaan erilaisia kaiteita sisältävällä, tapahtumaa varten rakennettavalla kilpailualueella. Rakennustelineistä tehtävä kilpailualue on 5,5 metriä korkea, 13 metriä leveä ja 25 metriä pitkä.

Kilpailussa on yksi kaikille avoin sarja. Kilpailun voittaja pääsee osallistumaan yhteen maailman suurimmista reilikilpailuista, Tokion Rail Days –tapahtumaan. Kilpailijoille on luvassa myös raha- ja tuotepalkintoja.

Tapahtuman teemana on kierrätys

Recycled Rail Day on rakennettu kierrätysteeman ympärille, joten kierrätys ja uusiokäyttö ovat näkyvästi esillä myös itse tapahtumassa.

Tapahtuman yhteistyökumppaneilla on vahva tausta kierrätyksen parissa. Burton valmistaa vaatteita, reppuja, hanskoja ja kasseja kierrätettyistä Mountain Dew  –pulloista. Ensi vuonna virvoitusjuomapullojen PET-muovia käytetään myös Burtonin lumilautojen valmistukseen.

Tapahtumassa on mahdollista tutustua tähän kierrätysketjuun sekä Minin automalleihin.

> Lisätietoa tapahtumasta

Lähde ja kuva: Kustom Promotion Oy