Hyppää sisältöön

Vappuna mäkeen – Ski or Die

Urbaaneista laskuelokuvistaan tunnettu Nipwitz järjestää Ski or Die –vapputapahtuman 1. – .3.5.2015 Ukkohallassa.

Ski or Die herättää vapun alkuperäisen juhlatunnelman eloon Ukkohallan laskettelukeskuksessa, Suomessa ja maailmalla ennenkokemattoman kilpailuformaatin avulla.

Täysin uudenlainen kilpailuformaatti

Kaksipäiväisen laskettelutapahtuman aikana kisaillaan viisiottelun eli pentathlonin merkeissä ja iltabileissä nautitaan livemusiikista ja vapun ajan karnevaalimeiningistä. Viisiottelun lajit on valittu tarjoamaan hauska ja matala osallistumiskynnys kaikille, mutta niistä löytyy myös haastetta Suomen kovimmille laskijoille. Kaikkien lajien sijoitukset on pisteytetty ja kokonaisuudesta parhaan pistemäärän kerännyt voittaa eniten vappua viettävän tittelin.

Avauspäivänä perjantaina paljastetaan tapahtuman erikoisuus, viikonlopun pisteytetty tehtävälista. Osallistujat suorittavat hyvin monipuolista listaa kuvaamalla jokaisesta tehtävästä kuvan tai videon Instagramiin tapahtuman hashtagilla. Tehtävälistaa saa suorittaa koko viikonlopun rinteessä ja sen ulkopuolella, mutta lisäksi perjantaina pistepottia pääsee kartuttamaan myös parkkisessareissa ja Seitan Invitationalissa. Seitan Invitationaliin valitaan parkkisessareiden parhaat laskijat ja he pääsevät laskemaan ylämäkeen rakennettuun spesiaaliparkkiin maailman tehokkaimman vinssin tarjoamien vauhtien avulla.

Toisena päivänä lauantaina siirrytään tehtävälistan lisäksi urheilun pariin, kun viisiottelussa tulee vuoroon rinteeseen rakennettu pituushyppy, korkeushyppy ja nopeuslasku. Rinteen alaosaan rakennetuille lajipaikoille on myös helppo tulla seuraamaan huippusuorituksia ja nauttimaan Vapputunnelmasta ulkoilmassa!

Ski or Die on 15-30 vuotialle laskuharrastajille tehty tapahtuma, joka haastaa kilpailijat aktiiviseen osallistumiseen rinteessä ja sen ulkopuolella. Tapahtuman tärkeimpänä osana on yhdessä ja muiden osallistujien kanssa suoritettava tehtävälista, joka on laadittu erittäin monipuoliseksi tarjoamaan hauskaa tekemistä tempputehtävien, sekä omaperäisempien haasteiden muodossa. Tehtävät suoritetaan kuvaamalla niistä video tai kuva ja jakamalla onnistunut suoritus Instagramiin tapahtuman hashtagilla.

Tapahtuman tuottaa Nipwitz, joka on tunnettu uraauurtavista miljoonayleisöjä tavoittaneista urbaaniin laskuympäristöön sijoittuvista elokuvistaan.

> Lisätietoa tapahtumasta

Lähde ja kuva: Nipwitz / Ski or Die