Hyppää sisältöön

Levi Outdoor Fest – Kesän monipuolisin aktiivitapahtuma

Levi Outdoor Fest tarjoaa monipuolisia aktiviteettejä ja elämyksiä Lapin ainutlaatuisissa puitteissa parhaaseen kesäloma-aikaan.

Heinä-elokuun vaihteessa järjestettävä Levi Outdoor Fest tutustuttaa vierailijat viiden päivän aikana kesän monipuolisimpaan aktiviteettitarjontaan. Lapin yötön yö mahdollistaa harrastamisen lähes läpi vuorokauden. Tervetuloa mukaan!

Tutustu Levin monipuolisiin kesämahdollisuuksiin 

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Levi Ourdoor Fest –aktiivitapahtuma esittelee Levin ainutlaatuisen luonnon tarjoamia kesäharrastusmahdollisuuksia. Tapahtuman pääosassa on Lapin raikas luonto ja siellä liikkuminen sekä uusiin lajeihin tutustuminen.

Keskiviikosta sunnuntaihin kestävä tapahtuma sopii erinomaisesti kaveriporukan mukavaksi kesätapahtumaksi tai liikunnalliseksi lomaksi koko perheelle mahdollistaen mukavien asioiden tekemisen yhdessä sekä uusista kokemuksista innostumisen. Levi Outdoor Fest –tapahtumassa osallistujat pääsevät nimittäin tutustumaan ja kokeilemaan itse Levin kesäisiä aktiviteettejä ja uusia lajeja, osallistumaan halutessaan urheilullisiin kilpailuihin ja perehtymään tarkemmin jo tuttuihin lajeihin. Tapahtumassa voi kilpailla ”verenmaku suussa” tai vain pitää hauskaa ulkoilun, liikunnan ja mukavan yhdessäolon merkeissä sekä oppia ja kokea uusia asioita.

Itse tapahtuma on kaikille ilmainen. Aktiviteettien kokeilu, ohjatut klinikat, opastetut liikuntatuokiot sekä tapahtuman kilpailut onnistuvat tapahtumapassilla.

Levi Outdoor Festissä pidetään hauskaa ulkoilun ja liikunnan merkeissä hyvässä seurassa.

Levi Outdoor Festin aktiviteettivalikoima

 • Alamäki- ja maastopyöräily
 • Frisbeegolf ja golf
 • Hot jooga ja saunajooga
 • Keilaus ja minigolf
 • Kesäkelkkarata ja seikkailupuisto
 • Kuntosali ja ryhmätunnit
 • Kylpyläaktiviteetit
 • Lauttaristeily ja melonta
 • Lentopallo ja tennis
 • Mönkijäajelu ja vesijetit
 • Patikointi ja polkujuoksu
 • Polku- ja mikroautot
 • Rullaluistelu ja -hiihto
 • Skeittaus

> Tutustu tarkemmin Levi Outdoor Festin lajeihin ja ohjelmaan

Haasta itsesi kunnolla Levi Outdoor Festin kilpailuissa

Levi Outdoor Fest on loistava tilaisuus myös itsesi haastamiseen kunnolla, sillä tapahtuman aikana järjestetään päivittäin mahdollisuus kilpailla eri lajeissa.

Tapahtuman kilpailutarjonnasta löytyy muun muassa polkujuoksua, maastopyöräilyä ja tunturitriathlonia. Kaikki tapahtuman kilpailut on suunniteltu Levin tunturimaastoa hyödyntäen ja reitit on merkattu upeiden maisemien ääreen. Kilpailuihin voi osallistua omalla tasollaan, joko harraste- tai kilpasarjoissa.

Keskiviikko 29.7.2015: Arctic BootCamp Challenge

Arctic BootCamp Challenge on äärimmäisen kova haasteottelu keskellä Levin karua tunturiluontoa. Kilpailu sopii kaikille, jotka haluavat kokea, miltä itsensä ylittäminen tuntuu. Kilpailun haasteet johdattavat tunturin armoille, kiviharkkojen, suon ja kelotukkien keskelle.

Esimakua tulevasta kilpailusta:

> Tutustu Arctic BootCamp Challenge –kilpailuun
> Ilmoittaudu mukaan

Torstai 30.7.2015: Ylläs-Levi MTB

Uusi Ylläs-Levi MTB –kilpailu poljetaan osana Levi Oudoor Fest –tapahtumaa. 47 kilometrin kisareitti kulkee uutta kesän alussa avattavaa Ylläs-Levi –maastopyöräreittiä pitkin. Tanja Poutiainen starttaa kilpailussa numerolla 1 – ota kiinni, jos saat!

Ylläs-Levi MTB on vuonna 2015 ensimmäistä kertaa järjestettävä maastopyörätapahtuma.

> Tutustu Ylläs-Levi MTB –maastopyöräkilpailuun
> Ilmoittaudu mukaan

Perjantai 31.7.2015: Levi Up

Levi Up –kilpailu testaa keuhkosi ja maitohapon sietokykysi raastavassa 160 korkeuserometrin ja 788 pituusmetrin nousussa Levin eturinteellä joko juosten tai maastopyörällä.  Levi Up starttaa Zero Pointilta ja päättyy eturinteen päälle ravintola Horizonttiin, joten kilpailu on erittäin yleisöystävällinen kilpailijoiden ollessa koko ajan yleisön silmien edessä.

> Tutustu Levi Up –ylämäkikilpailuun
> Ilmoittaudu mukaan

Lauantai 1.8.2015: Levi Enduro ja Levi Trail Run

Levi Enduro on maastopyöräendurokilpailu, joka ajetaan Levi- ja Kätkätunturien hulppeissa maisemissa. Äärimmäisen vauhdikas ja haastava kilpailu kuuluu viralliseen SM-Enduro –kiertueeseen. Levi tarjoaa Suomen parhaille kuskeille ainutlaatuiset puitteet kilpailla Suomen ykköskuskin tittelistä.

> Tutustu Levi Enduro –maastopyöräkilpailuun
> Ilmoittaudu mukaan

Uusi Levi Trail Run –kilpailu juostaan upeissa tunturimaisemissa osana Levi Outdoor Fest –tapahtumaa. Valittavana on 12 tai 25,5, kilomterin kisamatka. Tanja Poutiainen tykittää polulle itseoikeutetusti numerolla 1. Haasta itsesi ja kokeile pysyä perässä!

Levi Trail Runin reitit sopivat ensikertalaisesta kokeneeseen juoksijaan.

> Tutustu Levi Trail Run –polkujuoksukilpailuun
> Ilmoittaudu mukaan

Sunnuntai 2.8.2015: Extreme Finntriathlon Levi

Extreme Finntriathlon Levi on ensimmäistä kertaa järjestettävä triathlonkilpailu, jossa yhdistyvät kesän 2015 hittilajit triathlon ja polkujuoksu. Tapahtuma haastaa kokeneemmatkin kestävyysurheilijat äärirajoille, mutta Levin maisemat antavat myös nautiskelijoille todellisen elämyksen. Tule ja koe huikea Extreme Finntriathlon Levi!

> Tutustu Extreme Finntriathlon Levi –kilpailuun
> Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoa Levi Outdoor Fest –tapahtumasta

Suomen suosituimpiin hiihtokeskuksiin kuuluva Levi tarjoaa erinomaiset puitteet eri lajien harrastamiseen myös kesällä. Läheltä löytyvät hyvät majoitus- ja ravintolapalvelut toivottavat kävijät tervetulleeksi myös lumettomaan aikaan ja tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä yhdessä ympäröivän kesäluonnon kanssa.

Levin upea kesäluonto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia aktiviteetteihin, mutta myös tilaa rentoutumiselle. 

Levi Outdoor Fest järjestetään Levillä 29.7. – 2.8.2015. 

Levi Outdoor Fest on Suomen oloissa ainutlaatuinen tapahtuma, joka tarjoaa kilpailuja, elämyksiä ja aktiviteetteja aloittelijasta kokeneeseen kilpailijaan sekä vauvasta vaariin. Levin alueen ainutlaatuinen luonto sekä harrastusmahdollisuudet ovat tapahtuman aikana kaikille helposti lähestyttävissä. Viiden päivän aikana voi kokea kaiken sen mitä Levi kesällä tarjoaa!

Samaan aikaan 29.7. – 2.8.2015 järjestetään myös Levi Golf Week!

Levi Golf Week tarjoaa kaikille helpon mahdollisuuden tutustua lajiin. Harjoitusalueet ovat vapaasti käytössä ja paikalla on opetusta sekä klinikoita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin golffareille. Viikkoon mahtuu useita erilaisia avoimia kilpailuja. Paikalla on myös väline-esittelyä, -testausta ja fittausta. Viikko on osana Levi Outdoor Fest –tapahtumaa. Katso mahtavat edut mitä Levi Outdoor Fest tapahtumapassilla golfkärpäsen puriessa saat!

> Tutustu Levi Ouutdor Festin –tapahtumapassiin
> Varaa majoitus Leviltä

Lähde ja kuvat: Levi Outdoor Fest