Hyppää sisältöön

Haltille uusi myymälä Stockmannille

Suomalainen urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin erikoistunut Halti aloittaa tuotteidensa myynnin Stockmannilla.

Halti avaa Stockmannin Helsingin tavaratalon 6. kerrokseen yli 300 neliömetrin shop-in-shop –myymälän marraskuussa 2015.

Uusi myymälä parantaa Haltin tuotteiden saatavuutta

– Haltin muutoskehitys jatkuu ja yhtenä osana sitä on, että kuluttaja kohtaa Haltin tuotteet ja brändin yhä useammissa ostospaikoissa. Halti panostaa entistä enemmän neljän vuodenajan tarjoomaan ja Active lifestyle -tuotteisiin. Läsnäolo Stockmannilla tukee tätä strategiaa; onhan kyseessä suomalainen instituutioyhtiö ja vahva bränditalo, keroo Haltin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Vuori.

Halti-tuotemerkki on yksi arvostetuimmista urheiluvaatebrändeistä Suomessa. Uudessa myymälässä on esillä myös Haltin omistama Raiski.

– Halti on tunnetuin ja arvostetuin suomalainen ulkoiluvaatebrändi. Vahvojen suomalaisten brändien yhteistyö on siksikin välttämättömyys. Haluamme tuoda kuluttajan näkyville laajasti mallistoamme vaatteista kenkiin ja retkeilyvarusteisiin. Myös Haltin omistama Raiski-tuotemerkki tulee näkyvästi esiin. Kun asiakas kohtaa Halti-kokonaisuuden, yhteys brändeihimme vahvistuu, ja saamme näin vakautta ja uskottavuutta erittäin kilpailuilla urheiluvaatemarkkinoilla, Vuori jatkaa.

Stockmannille Halti on mieluisa kumppani.

– Stockmann toteuttaa strategiaansa täydentämällä omaa tarjontaansa houkuttelevilla kumppaneiden tuotteilla ja palveluilla. Halti edustaa pohjoismaista osaamista ja korkeaa teknistä laatua, ja yritys on oman alansa edelläkävijä. Olemme iloisia saadessamme Haltin Helsingin lippulaivatavarataloomme täydentämään oman urheiluosastomme valikoimaa. Uskomme, että Stockmannin asiakkaat ottavat Haltin monipuolisen tekstiili- ja retkeilyvarustevalikoiman tyytyväisinä vastaan, sanoo Stockmannin Real Estate –yksikön kaupallisten toimintojen johtaja Seppo Oksanen kertoo.

Lähde ja kuva: Halti Oy