Hyppää sisältöön

Åreen uusi uniikki yömäki

Innostuisitko mahdollisuudesta laskea vaihtuvin värein valaistussa rinteessä? Sitä varten ei tarvitse lähteä Ruotsin Årea kauemmas.

Viime vuonna Philips TV julkaisi Afterglow-elokuvan, jossa seurattiin laskemista LED-valaistuilla öisillä rinteillä. Tällä kaudella Philips TV tuo mahdollisuuden samantyyppiseen kokemukseen Åren laskijoille lisäämällä Ambilight Snow Parkiin uuden LED-valaistuksen.

Ainutlaatuinen kokemus Åreen matkustaville

Valaistus on saanut inspiraationsa Philipsin Ambilight-tekniikasta, joka luo television taakse sen kuvaa vastaavan väri- ja valomaailman. Åreen valmistunut kokonaisuus on toteutettu puiston ympärille sijoitetulla valaistuksella. Samanlaisilla valoilla on valaistu muun muassa Empire State Building New Yorkissa. Lisäksi puistosta löytyvät hyppyrit ja kaiteet on valaistu vaihtuvin värein.

Katso maistiainen siitä, miltä väriledein valaistussa rinteessä näyttää!

http://www.youtube.com/watch?v=VD_r0dp0A84

– Haluamme näyttää Ambilightin luoman fantastisen elämyksen Åreen matkustaville. Uskon voivamme luoda maagisen kokemuksen ja jotakin sellaista, mitä he eivät ole ennen kokeneet, kertoo Per-Åke Broman, Philips TV:n pohjoismaiden markkinointijohtaja.

Ambilight Gardenin avajaiset pidetään perjantaina 11. joulukuuta. Rinne on auki maanantai- ja perjantaiöisin.

Katso Afterglow-elokuva alapuolella.

http://www.youtube.com/watch?v=QJ0bAAA-QQU

Lähde ja kuva: Skistar

Voita majoituspaketti Ruotsin lumille