Hyppää sisältöön

Legendaarinen PehkuBaari täyttää 20 vuotta

Legendaarinen After Ski –ravintola juhlii 20-vuotista taivaltaan järjestämällä pöytätanssin SM-kisat.

Tahkon huipulla sijaitseva PehkuBaari täyttää tänä talvena 20 vuotta. Originellilla ajatuksenjuoksulla ja tarmokkaalla työteliäisyydellä on monista pienemmistä tarinoista kasvanut aikojen saatossa legenda.

 – Pehkussa on paitsi tanssittu pöydillä, siellä on rakastuttu, perustettu yrityksiä ja parannettu saunan lauteilla koko maailma useastikin. Tänä päivänä pöydillä bilettää jo seuraava sukupolvi, kertoo PehkuBaarin omistaja Jaana Sahlman.

Tahkon legendaarinen PehkuBaari talvi-iltana.

Juhlallisen vuoden ohjelmaan sopiikin siis mitä parhaiten pöytätanssin SM-kisat, jotka ovat ensimmäiset laatuaan.

 – Pöydillä tanssimisella ei oikeastaan ole tekemistä tanssin kanssa, kisassa menestymiseen vaikuttaa enemmän taiteellinen vaikutelma, tyyli ja asianmukainen habitus, Sahlman valaisee.

SM-finaaleihin voi päästä karsintojen kautta, joita pidetään maalis-huhtikuun aikana lauantaisin. Pöytätanssin SM-kilpailut huipentuvat huhtikuussa finaalipäivään, jolloin pääesiintyjänä lavalle nousee Jari Sillanpää. Tuomaristossa vaikuttaa arvostettu joukko suomalaisia tanssin ammattilaisia, muun muassa Mikko Leppilampi.

Nykyään Pehkussa on asiakaspaikkoja terassit ja muut tilat mukaan laskettuna 1300 ja se toimii ympärivuotisena ravintolana.

Lähde ja kuvat: Kuopio-Tahko Markkinointi