Hyppää sisältöön

Villi Pohjola –ravintola ja Ylläksen Matkailu luontokeskus Kellokkaaseen

Lomarengas-konserniin kuuluva Villi Pohjola Oy on vuokrannut Metsähallitukselta Ylläksen luontokeskus Kellokkaan ravintolatoiminnot sekä safaritilat.

Samoihin tiloihin siirtyy myös Ylläksen Matkailun majoituspalvelupiste.

Monipuolisia palveluita saman katon alla

Suomen johtava mökkimatkailutoimija Lomarengas siirtää Ylläksellä toimivien konserniyhtiöidensä toiminnat saman katon alle. Jatkossa luontokeskus Kellokas tarjoaa Ylläksen alueen matkailijoille ”yhdeltä luukulta”  helposti kahvila- ja ravintolapalvelut, mökkimajoitusta sekä Lapin alueen parhaita luonto-, safari- ja ohjelmapalveluita.

– Luontomatkailun kansainväliseksi edelläkävijäksi tähtäävä Villi Pohjola aloittaa nyt toden teolla toimintansa Ylläksellä ja palaa tietyllä tavalla kotipesäänsä. Kun kokonaisuuteen liitetään myös Villi Pohjolan safari- ja ohjelmapalvelutoiminta sekä Ylläksen Matkailun majoituspalvelut, tulee Kellokkaasta täyden palvelun piste kaikille alueen matkailijoille, kertoo Lomarenkaan toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola.

Myös Villi Pohjola Oy:n toimitusjohtaja Sami Päivike kiittelee uutta toimipistettä.

– Pallas-Yllästunturin yli puoli miljoonaa vuotuista kävijää ja Kellokkaassa vierailevat 80 000 matkailijaa tarjoavat hyvän pohjan Villi Pohjolan toiminnalle Ylläksellä. Tuomme mukanamme kansainväliset myyntikanavamme ja niiden myötä alueelle myös ulkomaisia turisteja.

Ylläkselle Villi Pohjola tulee rakentamaan omat, alueen luontoon soveltuvat matkailu- ja elämystuotteensa.

Luonto- ja elämysmatkailupalveluita tarjoavalla Villi Pohjolalla on nyt avattavan Ylläksen lisäksi toimipisteet myös Rovaniemellä, Rukalla, Pyhällä ja Hailuodossa. Kansainväliset matkanjärjestäjät valitsivat yrityksen lappilaisia kokemuksia Rovaniemellä tarjoavan ”On the Trails of the Arctic Culture” –ohjelmapaketin yhdeksi Suomen kiinnostavimmaksi kulttuurimatkailutuotteeksi.

Lähde ja kuva: Lomarengas Oy