Hyppää sisältöön

Peak Performance Milan – ISPO-palkittu takki

Monikäyttöisyys on nouseva trendi myös laskuvaatteissa. Tästä mainio esimerkki on ISPO-messuilla palkittu Peak Performancen Milan-takki.

Tammikuun lopulla Münchenissä pidetyillä ISPO-messuilla Peak Performancen Milan-takki palkittiin Lifestyle & Fashion – kategoriassa. Tämä on jo kolmas vuosi, kun Peak Performance saa arvostetun ISPO-kunniamaininnan innovatiivisesta tuotesuunnittelusta.

Milan-takki on osa Peakin 30-vuostisjuhlamallistoa

– Lifestyle & Fashion –kategoriassa saamamme palkinto osoittaa Peak Performancen brändin monipuolisuuden. Milan-takki on keskeinen osa yrityksemme 30-vuotisjuhlamallistoa ja tulevaisuuden tuotteidemme suunnannäyttäjä, sanoo Peak Performance toimitusjohtaja Nicolas Warchalowski.

Innovatiivinen ja monikäyttöinen Milan on suunniteltu sekä laskemiseen että kaupunkikäyttöön eli kahteen varsin erilaiseen ympäristöön. Peak Performancen tavoitteena on ollut luoda tyylikäs takki kaupunkikäyttöön, edistyneen laskutakin ominaisuuksilla.

Milan-takin kuori on tehty Gore-Texin uudesta C-knit –materiaalista. Minimalistinen ja pitkä takki on kestävä ja suojaa säältä hyvin sekä rinteessä että kaupungissa. Takissa on kypärän kanssa yhteensopiva huppu, hengitystä helpottavat ventilaatioaukot kauluksessa sekä säätä kestävät vetoketjut.

Milan-takissa on erillinen tuulenpitävä vuori, jota voidaan käyttää yhdessä tai erikseen kuoren kanssa. Lämpöä tuo kosteutta hyvin kestävä, hengittävä ja joustava Aerogel-eristys.

Lähde ja kuvat: Peak Performance