Hyppää sisältöön

Haglöfs Suomi Slalom tapahtumakiertue 2016 – katso aikataulu ja mukana olevat keskukset

Haglöfs Suomi Slalom on koko perheen, ystävien ja vaikkapa työporukoiden leikkimielinen laskutapahtuma. Tule mukaan!

Hiihtolomaviikoilla sinulla on mahdollisuus osallistua hauskoihin tapahtumapäiviin ympäri Suomea.

Hauskaa yhdessäoloa, leikkimielistä kisailua ja tuotetestejä

Suomi Slalomin tapahtumakiertueella voit laskukisailun lisäksi testata talven välineuutuuksia ja tutustua monipuolisten yhteistyökumppaneiden tuotteisiin. Kiertueella on luvassa myös monenlaista yllätysohjelmaa, kuten vauhdikkaita leikkimielisiä kilpailuja.

– Reippaan yhdessäolon ohessa Suomi Slalom –tapahtumakiertueella myös tietysti kisaillaan kaikilla laskuvälineillä eli osallistumaan pääsee niin laskettelu- kuin telemarksuksilla sekä lumilaudalla. Suomi Slalom –laskukisailun lisäksi tapahtumapäivissä voi osallistua myös moniin muihin leikkimielisiin kilpailuihin, kuten monolimboon, pulkkanelivetoon, mäenlaskuun ja pujottelu- tai tasapainokilpailuun läskipyörillä, raottaa Haglöfs Suomi Slalom kiertuetta järjestävä Jenni Aarniola-Lahtinen tapahtumapäivien sisältöä.

Laskemisen ja kisailun lisäksi Suomi Slalom –tapahtumakiertueella keskeisessä roolissa ovat yhteistyökumppaneiden järjestämät monet tuote-esittelyt ja testimahdollisuudet.

– Tapahtumissa pääsee tutustumaan yhteistyökumppaneidemme tuotteisiin sekä nauttimaan heidän järjestämistään tarjoiluista ja osallistumaan myös erilaisiin arvontoihin. Paikan päällä on mahdollista testata esimerkiksi uusia Atomicin välineitä, tutustua Thulen suksibokseihin sekä koeajaa Skodan nelivetomallistoa tai Fatbiken leveärenkaisia läskipyöriä. Tapahtumissa on mahdollista myös opetella kerrospukeutumisen perusteita Haglöfsin vinkeillä ja Weber puolestaan rohkaisee grillaamaan säällä kuin säällä, jatkaa Jenni.

Myös monet muut yhteistykumppanit ja heidän tuotteensa ovat tavalla tai toisella esillä tapahtumissa. Dumle esimerkiksi palkitsee hyvästä suorituksesta tai yrityksestä herkullisilla tuotteillaan. Tapahtumapäivät soveltuvat kaiken ikäisille ja kuka tahansa voi osallistua laskukilpailuihin.

– Osallistumalla Suomi Slalom –tapahtumapäivään voit laskea tiesi jopa Espanjan Sierra Nevadaan! Koko Suomi Slalom –kiertue huipentuu Rukalle laskettaviin Suomi Slalom Finaaleihin, jotka lasketaan 16-17. huhtikuuta. Jokainen Suomi Slalom –viikkokilpailuissa sarjassaan viiden parhaan joukkoon laskenut, voi osallistua Suomi Slalom finaaleihin, motivoi Jenni osallistumisesta kiinnostuneita.

Haglöfs Suomi Slalom tapahtumakiertueen aikataulu 2016

Tapahtumapäivät alkavat klo 9.00 tai 10.00 hiihtokeskuksesta riippuen.

Kilpailut alkavat yleensä klo 12 ja palkintojenjako tapahtuu  kilpailujen jälkeen tapahtumapäivien Suomi Slalom –kylissä.

Tulemalla ajoissa paikalle, ehdit ilmoittautua kisaan ja valmistautua kunnolla päivän kilpakoitokseen ja osallistua myös mukavaan oheistoimintaan.

> Tutustu tarkemmin Suomi Slalom –Tapahtumakiertueeseen

Tutustu myös Suomi Slalomin viikkokisoihin

Teksti: Antti Hurskainen
Kuvat: Suomi Event Oy / Suomi Slalom / Arvi Toikka