Hyppää sisältöön

Kesäaktiviteetit odottavat – lähde mukaan Levi Outdoor Festiin!

Kalenterit esiin ja merkintä 27. – 31.7.2016 kohdalle, sillä Levi Outdoor Fest tulee taas!

Heinäkuun lopulla järjestettävä Levi Outdoor Fest on kaikille sopiva tapahtuma ja täydellinen tilaisuus niin rentouttavaan retkeilyyn, uusien lajien kokeiluun kuin myös omien taitojen kehittämiseen ja todelliseen itsensä haastamiseen.

Kesä + Lappi + aktiviteetit = Levi Outdoor Fest

Toista kestaa järjestettävä Levi Outdoor Fest tarjoaa laajan kattauksen lumoavia elämyksiä ja monipuolisia aktiviteetteja Lapin ainutlaatuisen luonnon ääressä.

– Kutsumme kaikki mukaan nauttimaan. Mieluisaa tekemistä on takuulla koko perheelle viitenä päivänä aamusta iltaan. Erilaisten aktiviteettien, klinikoiden ja kilpailujen rinnalle uutuutena ovat erilaiset elämysretket Levin mahtavassa ympäristössä, kertoo tapahtuman järjestäjänä toimiva Levi Eventsin Janne Pelkonen.

Levi Outdoor Fest –tapahtuman ideana on tuoda tutuksi kaikki ne upeat harrastusmahdollisuudet, mitä Levi kesällä voi kävijälleen tarjota.

– Viime kesänä tapahtuma keräsi hyvin osallistujia ja olemme nyt räätälöineet saadun palautteen pohjalta entistä monipuolisemman kattauksen kesäistä Leviä. Tiedossa on elämyksiä ja aktiviteetteja kaiken tasoisille ja ikäisille osallistujille, joten heinäkuussa järjestettävä tapahtuma sopii erinomaisesti erimerkiksi liikunnalliseksi perhelomaksi, jatkaa Pelkonen.

Kisoissa mukana Poutiainen, Jauhojärvi ja sinä

Levi Outdoor Festin aikana järjestetään päivittäin myös erilaisia kilpailuja, joihin voi osallistua haluamallaan tasolla harraste- tai kilpasarjoissa.

– Viime vuonna osallistujat pääsivät haastamaan esimerkiksi Suomen menestyneimmäin alppihiihtäjän Tanja Poutiaisen polkujuoksussa ja maastopyöräilyssä sekä olympialaisten kultamitalihiihtäjän Sami Jauhojärven ylämäkijuoksussa. Ja ennen kaikkea mahtavissa puitteissa upeiden tunturimaisemien ääressä, paljastaa Pelkonen kilpailuiden vetovoimaa.

Tänä vuonna tapahtuman kilpailutarjonnasta löytyy ylämäki- ja polkujuoksun sekä maastopyöräilyn lisäksi triathlonia ja MTB-enduroa. Uutuutena on myös mahdollisuus testata omaa kuntoaan Levi Ultimate Race –nimisessä kilpailussa, jossa neljän päivän aikana edetään 108 kilometriä uiden, pyöräillen ja juosten.

> Tutustu Levi Outdoor Festin kilpailulajeihin ja aikatauluihin

Katso videokooste viime vuoden kilpailuista.

Levi Outdoor Fest 2016 – hengästyttävän hauska tapahtuma

Levi Outdoor Fest järjestetään 27.-31.7.2016 – lähde mukaan nauttimaan Levin luonnosta!

Tapahtuma tarjoaa monipuolisia elämyksiä ja aktiviteetteja Levin ainutlaatuisessa luonnossa. Kokeile uusia lajeja, paranna osaamistasi klinikoissa, näytä taitosi kilpailussa tai lähde elämysretkelle ihastuttavaan luontoon. Tai haasta kaverisi mukaan tai aktivoidu koko perheen voimin, sillä Levi Outdoor Fest sopii kaikille.

> Kesän hauskin ja aktiivisin viikko odottaa, ilmoittaudu mukaan!

Lähde: Levi Outdoor Fest
Kuvat: Levi Outdoor Fest/Teemu Moisio, Antti Hurskainen