Hyppää sisältöön

Olvi Outdoor – uusi seikkailutapahtuma Tahkolle

Uusi seikkailukisa Olvi Outdoor kisataan Tahkon monipuolisissa maisemissa lauantaina 23.7.2016.

Olvi Outdoor –kilpailussa on omat sarjat ennakkoluulottomille harrastajille sekä kokeneemmille seikkailu-urheilijoille.

Seikkailukisa vie Tahkon erikoisuuksien äärille

Parikilpailuna käytävä matalan kynnyksen Olvi Outdoor –seikkailukilpailu tutustuttaa osallistujat Tahkon maastoon jalan sekä erilaisilla välineillä, kuten kanootilla ja pyörällä edeten. Haasteita kilpailuun tuovat maaston lisäksi myös mukana olevat yllätystehtävät.

– Tahkon maastojen kätköissä on lukuisia helmiä, kuten louhokset, jotka jäävät monelta näkemättä peruslomamatkalla. Hienoa, että tämä seikkailu vie kisaajat juuri niiden äärelle Muutenkin Tahkon liikuntamahdollisuudet ovat monipuoliset ja hyvin eri kohderyhmiä palvelevat, kertoo usein Tahkovuoren maisemissa leireilevä maajoukkuesuunnistaja ja kuntosaliyrittäjä Hannu Airila.

Olvi Outdoor sopii myös aloittelijoille

Seikkailukisan reitin voi valita kolmesta vaihtoehdosta osallistujien kunnon ja tehtävien haastavuuden mukaan.

White soveltuu kelle tahansa seikkailunjanoiselle kuntoliikkujalle, joka tahtoo päästä seikkailukisojen makuun ja nauttia luonnosta. Red ja Black puolestaan vaativat enemmän kuntoa ja kokemusta. Kestoltaan reitit ovat kahdesta tunnista yli kymmeneen tuntiin. Naiset ja miehet sekä sekaparit kisaavat kukin omassa sarjassaan.

– Seikkailukisassa kiteytyvät hienosti Tahkon kesätekemisen ulottuvuudet. Ensin liikutaan hyvässä porukassa itsensä ylittäen ja luonnosta nauttien. Sen jälkeen saunotaan, nautitaan hyvästä ruoasta ja puidaan kisan kulkua illanistujaisissa. Kannustusjoukotkin viihtyvät, kun kisan ajaksi on lukuisia harrastusmahdollisuuksia kävelymatkan päässä ja majoittumiseen on lukuisia vaihtoehtoja, summaa Karolina Huuhtanen, Tahkon tapahtumien kehityspäällikkö.

Lähde ja kuva: Kuopio-Tahko Markkinointi