Hyppää sisältöön

Lue 10 tärppiä vuoden 2016 Skiexpoon

Skiexpo 2016 on laskukansan virallinen kauden avaus. Poimimme tapahtumasta 10 huomionarvoista tärppiä.

1. Expo Rail Games

Skiexpon ja Boardexpon reilialue uudistetaan tänä vuonna kovalla kädellä! Reilin muoto on erilainen, kokonaisuus on isompi ja huikeampi, tasoja on useita erilaisia, ja laskea voi sekä suoraan että esteiden ja reilien kautta.

2. Maastohiihtoalue

Skiexpoon rakennetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa hiihtolatu aidosta lumesta. Messuilla pääset kokeilemaan uusia välineitä ja varusteita sekä hiomaan hiihtotekniikkaasi melkein aidoissa olosuhteissa. Hiihtolatuja on kaksi vierekkäin ja ladun pituus on n. 35 metriä, juuri sopiva messusprintti! Suksistudion osastolta saat vinkkejä niin suksien valintaan kuin voiteluunkin.

3. Mikael Gabriel

Mikael Gabriel tykittää Skiexpossa perjantaina 4.11. klo 18 Expo Rail Game -stagella. Keikalle pääset edullisimmin ostamalla verkkokaupasta perjantain iltalipun hintaan 10 €.

4. Kotimaan hiihtokeskuskylä ja BaseCamp

Hiihtokeskuskylä esittelee kotimaan keskukset, jotka ovat esillä yhtenäisellä alueella. Tule kysymään tulevan kauden tarjonnasta, hae parhaat tarjoukset ja kuule mitä keskuksissa tapahtuu tänä talvena. Alueella löytyy myös BaseCamp, missä pääset testaamaan uusimpia monoja, suksia ja lautoja.

5. Ulkomaan talvikohteet

Skiexposta löytyy runsaasti ulkomaankohteita. Elämysmatkat tuo esille kohteita Japanista Islantiin ja Andorrasta Jenkkeihin. Myös Ruotsin kohteet esitellään Visit Swedenin osastolla.

6. Kamapörssit

Uusien varusteiden lisäksi Skiexpossa voi myydä ja ostaa käytettyjä maastohiihto- ja laskettelukamoja. Tule tekemään parhaat löydöt niin lapsille kuin aikuisillekin.

7. Afterski

Lauantaina Skiexpossa laitetaan monot kattoon afterski-menossa. Afterski-alue on nyt isompi ja tunnelma jatkuu messujen sulkeuduttua aina klo 21 asti. Lumikone ja ysäriä tykittävä dj tarjoavat kauden parhaat monotanssit.

skiexpo perhepäivä

8. Perhepäivä

Sunnuntai 6.11. on suunnattu ensisijaisesti perheille. Teemana on opeta lapsesi lumelle. Lapset pääsevät laskemaan pulkkamäkeen, hiihdonopettajat opastavat perheen pienempiä, lapsille on jopa oma lumidisco. Jos ostat verkkokaupasta perhelipun, tarjoaa Messukeskus maksuttoman pysäköinnin.

9. Fightback – Pekka Hyysalo

Pekka Hyysalon ajankohtainen elokuva on tuonut Fight Back -tarinan taas kaikkien mieleen. Tapaat Pekan Snow Stagella on joka päivä mielenkiintoisessa esityksessä.

10. Muuta samaan aikaan Messukeskuksessa

Pelataanko? Skiexpon yhteydessä järjestetään ensimmäistä kertaa GameXpo-tapahtuma, missä on edustettuna kaikki merkittävimmät alan toimijat. Samaan aikaan pääset tutustumaan myös DigiExpon tulevaisuuden innovaatioihin. Ja Lätkä & Säbä -alueella kaikkea lätkään liittyvää.

Kahden hengen Skiexpo-lippupakettien arvonta

Arvonta on päättynyt. Lippupaketin voittaneille on ilmoitettu sähköpostitse.

Kuvat: Skiexpo