Hyppää sisältöön

Skiexpo avasi laskukauden 2016/2017 lumisissa tunnelmissa

Talvinen viikonloppu houkutteli kävijät Skiexpoon kokemaan elämyksiä, tutustumaan uutuuksiin sekä fiilistelemään alkavaa kautta tuttujen kanssa. Tapahtumassa vieraili alustavien tietojen mukaan yli 40 000 kävijää.

Skiexpon kävijöistä 85 % ilmoitti tärkeäksi syyksi messuvierailuun sen, että tapahtumassa voi kokea talvisia elämyksiä sekä nähdä ja tunnustella uusia asioita. Kolme neljäsosaa puolestaan ilmoitti syyksi kauden avauksen ja talven fiilistelyn tuttujen kanssa.

Matkailu kiinnostaa Skiexpon kävijöitä, sillä 70 % kävijöistä ilmoitti tutustuneensa messuilla talvimatkakohteisiin. 65 % kertoi matkaavansa tulevana talvena kotimaan hiihtokeskuksiin ja 17 % hiihtokeskuksiin ulkomailla.

Skiexpon kävijöistä puolet ilmoitti kiinnostavaksi talviurheilulajiksi maastohiihdon, 60 % laskettelun ja 28 % talviretkeilyn. Neljäsosan mielestä pulkkailu on hauskaa talviliikkumista. Tulokset käyvät ilmi Kantar TNS:n tekemästä Skiexpo-messujen kävijätutkimuksesta.

Skiexpo uudistuu osaksi GoExpo Winter -messuja

Skiexpo uudistuu voimakkaasti ensi vuonna, kun siitä tulee osa GoExpo Winter -messukokonaisuutta. Perinteisten Skiexpon tuoteryhmien lisäksi uusi tapahtumakokonaisuus esittelee jatkossa entistä monipuolisemmin talviurheiluun ja -elämään liittyviä tuotteita ja palveluita.

– Perinteisten suksien, lautojen ja talviulkoiluvaatteiden lisäksi GoExpo Winter -tapahtumassa on esillä laajasti eri lajeihin liittyviä varusteita ja ilmiöitä. Tavoitteena on olla foorumi kaikelle sille liikunnalle, mitä voi tehdä talvella. Tämä voi olla luistelua, talvikalastusta, retkeilyä tai vaikkapa avantouintia, toteaa GoExpo Winter -messujen myyntiryhmäpäällikkö Niko Kantola.

GoExpo Winter järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 3.–5.11.2017 samaan aikaan DigiExpon ja GameXpon kanssa.