Hyppää sisältöön

Kiiveri toinen maailmancup-pujottelussa – uran ensimmäinen mc-palkintopallipaikka

Santeri Kiiveri oli toinen para-alppihiihdon maailmancupin pujottelussa Itävallan Kühtaissa

Para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri jatkaa vahvaa kauttaan. Maanantaina lappeenrantalainen oli neljäs Eurooppa-cupin pujottelussa Itävallan Pitztalissa ja tänään Kiiveri nousi ensimmäistä kertaa urallaan podiumille maailmancup-kilpailussa.

– Fiilis on totta kai hieno. Toki koko alkukausi on mennyt niin hyvin, että hyvää tulosta oli lupa odottaakin.

Santeri Kiiveri oli toinen ensimmäisen kierroksen jälkeen, eikä antanut pienen jännityksen haitata toista laskua.

– Sain pidettyä itseni kasassa aika hyvin, sillä luotto omaan tekemiseen on nyt hyvä, kun on kulkenut sen verran mukavasti. Jyrkkä rinne sopi meikäläiselle hyvin, ja kun ekalla kierroksella olin toinen yläosan virheestä huolimatta, niin tiesin perustekemisen riittävän toisella kiekalla.

Kiiverin urakka Kühtaissa jatkuu suurpujottelukisoilla huomenna ja lauantaina. Itävallasta hän suuntaa Sveitsin St. Moritziin, jossa lasketaan 19. – 22.12. para-alppihiihdon maailmancupin kaksi pujottelu- ja kaksi suurpujottelukilpailua.