Hyppää sisältöön

Osallistu Levi Outdoor Fest -lippupakettien arvontaan!

Vastaa ja osallistu arvontaan. Palkintona lippupaketteja heinäkuun lopulla järjestettävään Levi Outdoor Fest -tapahtumaan!

Levi Outdoor Fest tutustuttaa Levin kesän monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin. Monipuoliset aktiviteetit, lajiklinikat, kilpailut sekä erilaiset elämysretket Lapin ainutlaatuisen luonnon ääressä soveltuvat kaiken tasoisille ja ikäisille osallistujille. Tapahtuma soveltuu erinomaisesti esimerkiksi koko perheen yhteiseksi aktiivilomaksi.

Kesän 2017 uutuutena kaksi erillistä polkujuoksukilpailua

Levin alueella on yli 50 ohjelmapalveluyritystä, Suomen pohjoisin 18-reikäinen golfkenttä, Bike Park alamäkiajajille, monipuoliset maastopyörä- sekä patikointireitit ja lapsille loputtomasti puuhaa ja seikkailuja. Levi Outdoor Festin ideana on tarjota vierailijoille mahdollisus kokeilla helposti näitä kaikkia.

Tämän vuoden uutuuksina tapahtumassa on kaksi erillistä polkujuoksukilpailua. Torstaina Levi Outdoor Festeillä on mahdollisuus osallistua noin 50 kilometrin Ylläs-Levi Trail Runiin! Polkujuoksu Ylläkseltä Leville kauniissa maisemissa on takuulla ikimuistoinen kokemus.

Lauantaina Levillä kisaillaan myös 21 km polkujuoksussa. Reitti kiertää Kätkätunturin vaellusreitin ja nousee Levin huipulle Levi Black-maailmancupin pujottelurinnettä. Lauantai kisa juostaan yhdessä triathlonistien kanssa.Haasta itsesi ja nauti Levin valloittavasta luonnosta – tiedossa takuulla ikimuistoinen tapahtuma.

Arvomme tapahtumaan lippupaketteja. Yksi lippupaketti sisältää:

  • kaksi Levi Outdoor Fest –tapahtumapassia
  • kaksi osallistumisoikeutta Ylläs-Levi MTB –kisaan
  • kaksi osallistumisoikeutta Levi Up –mäkijuoksukisaan
  • kaksi osallistumisoikeutta Levi Trail –polkujuoksukisaan
  • yksi Levi Golf green fee

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan viisi lippupakettia. Yhden lippupaketin arvo yli 300 euroa. Voit osallistua arvontaan maanantai-iltaan 10.7.2017 asti. Levi Outdoor Fest järjestetään 26.-30.7.2017.

> Tutustu tarkemmin Levi Outdoor Fest -tapahtumaan

Lue lisää Levin monipuolisista kesämahdollisuuksista

Vastaa ja voitaLähettämällä lomakkeen tiedot ja osallistumalla kilpailuun hyväksyn kilpailun säännöt.

Arvonta suoritetaan tiistaina 11.7.2017 klo 8. Otamme yhteyttä voittajiin sähköpostitse.

* pakollisia kenttiä

Kuvat: Levin Matkailu / Teemu Moisio