Hyppää sisältöön

Millaista on “In The Middle Of Snowhere”? – Vastaa kyselyyn ja voita täyden palvelun loma Sallassa

Me Sallan hiihtokeskuksessa olemme hieman eristyksissä arjesta ja hälystä, keskellä omaa tykkylumista maailmaamme. Moni on silti meidät täältä jo löytänyt ja palannut uusien ystävien kanssa. Haluaisimme nyt kuulla, mitä meistä ajattelet.

Haluamme selvittää, mitä mitä käsityksiä sinulla on Sallan hiihtokeskuksesta ja mitä Salla sinulle merkitsee. Uppoudu mielikuvissasi noin 5 minuutiksi keskelle Sallan lumista maisemaa ja vastaa 12 kysymykseen.

Vastauksia käytetään osana Sallan hiihtokeskuksesta muodostettavaa In The Middle Of Snowhere -tarinaa. Yksittäisiä vastauksia tai niiden osia voidaan julkistaa osana Sallan viestintää. Vastaajien nimiä tai yhteystietoja ei yhdistetä julkistettaviin vastauksiin. Vastausten koonti julkaistaan myös artikkelina Lumipallo.fi -sivustolla.

Kaikki yhteystietonsa jättäneet osallistuvat Matkalle Sallaan ry:n 31.1.2018 suorittamaan arvontaan, jonka palkintona on 2500 € arvoinen täyden palvelun loma Sallassa (2+2 hlö).

Palkintopaketti sisältää:

Osallistu kyselyyn ja arvontaan

 

Tutustu Sallan hiihtokeskukseen Lumipallon hiihtokeskusesittelyssä.

Kuvat: Simo Vunneli