Hyppää sisältöön

Suomi Slalom tulee taas – tapahtuma täynnä vauhtia ja riemukasta yhdessäoloa

Se on taas täällä! Suomi Slalom 2018 -kisakiertue etenee hiihtolomaviikoilla hiihtokeskuksesta toiseen levittäen laskemisen ilosanomaa ja tarjoten mahdollisuuden kisata monessa eri lajissa. Tule mukaan!

Suomi Slalom -kilpailu on kaikille avoin. Kilpailussa lasketaan helpolla, suurpujottelutyylisellä Dumle-radalla. Kisassa on kolme eri lajia: pujottelu, lumilautailu ja telemark. Jokaisella lajilla on oma sarjansa, mutta kaikki laskevat saman radan. Helpon radan ja tasoituskertoimien ansiosta kaikilla on mahdollisuus pärjätä kilpailussa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Rohkeasti siis osallistumaan!

Suomi Slalomiin kannattaa osallistua vaikkei kilpailisi, sillä mukavan yhdessäolon lisäksi ohjelmassa on paljon erilaisia tuotetestauksia ja arvontoja – sekä tietenkin mukavaa yhdessäoloa riemukkaissa tunnelmissa.

Upeita palkintoja

Suomi Slalom -tapahtumapäivissä jokaisen sarjan viisi parasta palkitaan Pocal Oy:n upeilla pokaaleilla ja he lunastavat paikan Suomi Slalom -finaaleihin Iso-Syötteelle 14.–15.4.2018.

Kaikkien Suomi Slalom -kilpailuihin osallistuneiden kesken arvotaan myös mukavia palkintoja, esimerkiksi Bollé-laskettelulasit ja Dumle-yllätyslaatikko täynnä herkkuja. Kilpailussa ei siis tarvitse yltää huippusuoritukseen voittaakseen palkinnon – tärkeintä on itsensä haastaminen ja laskemisen riemu.

Tapahtumapäivinä voi osallistua varsinaisen Suomi Slalom -kilpailun lisäksi myös muihin, leikkimielisiin kilpailuihin: esimerkiksi Stigan pujottelukilpailuun, Kavlin pulkkapujotteluun ja Plantin liukukilpailuun. Tapahtumapäivissä on myös mahdollisuus koeajaa upea uudistunut Kia-mallisto sekä tutustua Thule-suksibokseihin. Kia-pisteellä voi myös osallistua arvontaan, jossa palkintona on Kia viikoksi koeajoon!

Espanjan matkailutoimiston pisteeltä löytyy erittäin houkutteleva mahdollisuus: Sierra Nevadan lasketteluhotelliloman arvonta. Kannattaa siis käydä paikan päällä! Tutustu Espanjan hiihtolomamahdollisuuksiin.

Älä kisaa tyhjin vatsoin

Laskeminen onnistuu parhaiten, kun energiaa on riittävästi. Osallistujille vatsantäytettä tarjoavat yhteistyökumppanit. Maggi on mukana menossa 5 Minute Meals -kuppiaterioilla. Nesquik tarjoaa laskujen lomassa lämmintä kaakaota, Corny-pisteellä tarjolla on välipalapatukoita ja Plantin pisteellä kylmää kahvijuomaa. Maistamaan pääsee myös Kavli-hampurilaiskastikkeita ja Kotisinappia.

Tapahtumapäivissä on mahdollisuus myös tilata EDGE-laskettelulehti edulliseen kiertuehintaan. EDGE-lehden tilaajat saavat kaupan päälle Bollé-laskettelulasit.

Aikataulut

Suomi Slalom -kiertueen aikataulu hiihtokeskuksissa:

10.2. Vihti
11.2. Meri-Teijo
17.2. Koli
18.2. Vuokatti
20.2. Saariselkä
22.2. Ylläs
23.2. Salla
24.2. Ruka
3.3. Himos
4.3. Kasurila
14.–15.4. Iso-Syöte (finaali)

Suomi Slalom -kylä avautuu tapahtumapäivinä noin klo 10. Suomi Slalom -kilpailu kiertueen aikana alkaa klo 12–13 välillä hiihtokeskuksesta riippuen. Katso tarkat aikataulut kilpailukalenterista. Tulethan ajoissa paikalle, niin ehdit valmistautua kisaan!

Osallistumismaksut:
4 € / yksi kilpailija
8,50 € / kolme saman perheen jäsentä
10 € / neljä kilpailijaa

Katso lisätietoa tapahtumasta Suomi Slalomin sivuilta.