Hyppää sisältöön

Vihti Ski Center – Vauhdikkaasti Lohjanharjun pohjoisrinteellä

Vihti Ski Center on pääkaupunkiseudun suurin laskettelukeskus ja suosittu viikottainen treenipaikka monelle laskijalle. Vihdissä rinteet ovat kunnossa vaikka kaupunki näyttäisi lumettomalta. Laskettelukeskus sijaitsee Lohjanharjun pohjois-rinteellä, noin 45km Helsingistä.

Pääkaupunkiseudun suurimmassa laskettelukeskuksessa, Vihti Skissä, on panostettu etenkin lapsiin ja lapsiperheisiin. Kaksi lastenrinnettä ja lastenmaa taikamattoineen takaavat turvalliset olosuhteet perheen pienimpien ilonpitoon.

Vihti Ski – Iloinen perhekeskus

Vihdin kaikki 12 rinnettä ovat valaistuja ja vetovoimaa on 10 hissin verran. Suurimmillaan korkeusero on noin 84 m ja pisin rinteistä on 650 m pituinen. Stenmark-kilparinne vastaa vaativankin laskijan haasteisiin ja harrastajille löytyy keskivaikeita ja helppoja rinteitä. Lisäksi Vihdissä on crossirata, reilejä ja muutama boksi.

Jos oma auto piiputtaa tai kimppakyyti jättää, pääsee Vihtiin Helsingistä ja Espoosta myös Ski-bussilla, joka liikennöi viikonloppuisin ja hiihtolomalla. Vihti Skin vuokraamossa on laaja valikoima kauden testivälineitä ja hyvä suksi-/lautahuolto. Lisäksi vuokraamosta voi lainata pulkkia ja lumikenkiä. Hiihtokoulu järjestää erilaisia kursseja ja yksityistunteja.

Plussat

  • Etelä-Suomen vauhdikkaimpiin kuuluvia rinteitä
  • Jatkuvaa panostusta rinnetoimintoihin ja oheispalveluihin
  • Tekemistä koko perheelle

Miinukset

  • Ajoittaiset hissijonot
  • Kahvila käy ahtaaksi sesonkiaikoina
  • Hissilippujen korkeahko hintataso

Toimituksen arviot

Aloittelijoille
Experteille
Harrastelijoille
Vapaalaskuun
Freestyleen / Parkkilaskemiseen
Perheille
After skihin ja yöelämään