Hyppää sisältöön

Tietoa Lumipallo.fi -palvelusta

Lumipallo kerää koko mäenlaskukansan yhteen osoitteeseen. Lumipallo.fi on lumiharrastamisen ja hiihtomatkailun muodostaman kokonaisuuden laajimmin kattava suomenkielinen verkkopalvelu.

Mitä?

Sivustolta on helppo hakea monipuolisesti tietoa hiihtokeskuksista, lumitilanteesta sekä kohteiden oheispalveluista. Lisäksi Lumipallo esittelee suomalaisen lumimatkatarjonnan. Sivustolla julkaistaan Lumipallon oman toimituksen lisäksi kuvia ja videoita. Palvelussa julkaistaan  ammattilaislaskijoiden ja muiden käyttäjien blogeja ja käydään keskustelua lumiharrastamisen ympäriltä. Responsiivisesti suunniteltu Lumipallo-verkkopalvelu skaalautuu niin pöytäkoneille, tableteille kuin mobiilialustoillekin.

Kenelle?

Lumipallo.fi-sivusto palvelee monipuolisesti kaikkia Suomessa tai ulkomailla laskettelevia, lumilautailevia tai muilla välinein hiihtokeskuksissa ja niiden takamaastoissa liikkuvia harrastajia. Lumipallo.fi palvelee kaikkia laskettelijoita ja lumilautailijoita, niin valmis- kuin omatoimimatkailijoitakin. Tavoittelemme talvikaudella 2016/17 noin 75 000 yksittäistä kuukausikävijää (20 000 eri kävijää / viikko). Kaudella 2015/16 tavoitimme keskimäärin 58 000 yksittäistä kuukausikävijää.

Kuka?

Vuonna 2012 perustetun sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Lumipallo Oy, jonka pääomistajana on digi- ja mainostoimisto Redland Oy.

Yhteystiedot:

Hietalahdenranta 5c, D-rappu, 2. krs. (C/O Redland Oy), 00120 Helsinki

Simo Vunneli
+358 (0)40 508 8856
simo@redland.fi

Lumipallon mediamyynti:

Nostemedia Oy
Hietalahdenranta 13, 00180 Helsinki
puh +358 50 537 2305
Antti Kaiponen: antti@nostemedia.fi

Mainostaminen Lumipallossa

Blogimarkkinointi Lumipallossa

Toimitus

Voit lähettää meille palautetta sähköpostilla toimitus@lumipallo.fi tai palautelomakkeella.