Saalbach

Etusivu Foorumit Kohteet Itävalta Saalbach

Tämä aihe sisältää 20 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  redland 5 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #4418 Vastaus

    redland
    Osallistuja

    Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
    http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/itavalta/saalbach/

    #40416 Vastaus

    Perhemäki

    Moikka! Buukattiin perheelle (lapsi 4 v) hiihtolomareissu Saalbachiin. Ei ole ennestään meille tuttu paikka, ja esittelyssä ei ollut enempiä mainittu minkälaisia lastenalueita tai rinnepeuhupaikkoja Saalbachista löytyy. Tai olisiko kylässä kylpylää tai muuta jossa lapsen kanssa kannattaisi vierailla. Kaikki ennakkovinkit otetaan kiitollisuudella vastaan!

    #69448 Vastaus

    simovunn
    Ylläpitäjä

    Saalbachista tuli käyntimme jälkeen yksi suurimmista alppisuosikeistani. Alue tarjoaa monin tavoin lämminhenkistä itävaltalaistunnelmaa. Hienoja vanhoihin alppitupiin rakennettuja rinneravintoloita on paljon. Rinteet ovat leveitä ja kohtuullisen hyväkuntoisia.

    Kaikki toimii moitteitta. Uusiin ja nopeisiin hisseihin ei tarvitse jonotella edes huippusesongin aikana. Lähin hissi löytyy todennäköisesti läheltä majoitusta, ja hissiverkoston kautta saa kierrettyä koko alueen. Busseja ei tarvitse käyttää liikkumiseen eri hiihtoalueille, vaikka nekin ovat hissilipulla maksuttomia ja yhteydet ovat varsin tiheät.

    Offaripaikkoja löytyy yllättävän hyvin, eikä hisseiltä tarvitse lähteä kauas. Huonona puolena matala sijainti, joka tekee alaosien lumivarmuuden heikoksi offareiden puolella.

    Hintataso on kohtuullisen edukas. Tosin parhailla paikoilla kävelykadun varrella sijaitsevat hotellit ovat jo suolaisemman hintaisia. Tyylikkäimmät hotellit olivat ryhmittyneet kävelykadun kupeeseen, kylän poikki menevän tien varressa olevat majoitukset ovat tyypillistä itävaltalaista majatalomallia.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Saalbach
Tietosi:





<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">