Purnu Hiihtokeskus

Etusivu Foorumit Kohteet Keski-Suomi Purnu Hiihtokeskus

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Jani Pirhonen 7 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #4619 Vastaus

    Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
    http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/keski-suomi/purnu/

    #29124 Vastaus

    simovunn
    Ylläpitäjä

    Kävimme katsastamassa Purnun aurinkoisena ja lämpimänä kevätlauantaina 22.3. Totesimme reissun mitä mainioimmaksi. Rinteet olivat hyvässä kunnossa, vaikka takana oli jo viikkoja poikkeuksellisen lämmintä kevättä. Vain alhaalta katsottuna vasemmanpuolimmainen rinne oli jäänyt tykitystä vaille tänä talvena.

    Väkeä oli ilmaantunut laskuhommiin ihmeellisen vähän superhienoon keliin nähden.

    Purnun ilmassa oli muutenkin positiivinen viba. Palvelu oli lämminhenkistä, ja ruokatarjonta monipuolisempaa sekä maukkaampaa kuin yleensä hiihtokeskuksissa odottaa saavansa. Tänne pitää ehdottomasti palata, kuten 3-vuotias poikammekin alkoi jo vaatimaan.

    #182426 Vastaus

    Jani Pirhonen

    Monta mukavaa lomapäivää ollaan perheen kanssa vietetty idyllisessä Purnun laskettelukeskuksessa. Lapset ovat saaneet loistavaa opetusta ja tulevat mielellään uudelleen. Ravintolasta saa kohtuuhintaista mutta maukasta ruokaa ja juomaa. Kodassa sesonkiaikana letutunpastajaemuutamana päivän. Letut maistuvat hyviltä kohtuu hinnan ja hyvän paistajan ansiosta. Loma anomus on jo pistetty hiihtolomalle ja pääsiäiselle. Väli viikonkoppuina koitamme tulla jos aikataulut antaa periksi

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Purnu Hiihtokeskus
Tietosi:





<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">