Peuramaa Ski

Etusivu Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Peuramaa Ski

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 18 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  elinakoskinen 5 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4561

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/etela-suomi/peuramaa/

  #38774

  Riina

  Meidän perheen useimmin käytyjä iltamäkipaikkoja. Lähelle on helppo päätyä, vaikka Peuramaa ei korkeudellaan suuren suuri olekaan. Kuitenkin hienosti kehitetty hiihtokeskus: lapset viihtyvät peuhupaikoissa aina, ja rinteet on heille juuri sopivia.

  Jos vain mäkeen saisi vaikka hieman lisäkorotusta ja yhteen rinteeeseen pientä jyrkennystä urakoitua, niin olisi todennäköisesti jo pakko hankkia kausikortit.

  #40423

  Kari

  Todella heikko paikka verrattuna Vihti Ski:n. Mäet ovat kovin lyhyitä ja mistään ei löydy yhtään jyrkempää kohtaa. Kuitenkin hinnat ovat Vihti Ski:n kanssa täysin samat. Huonoin puoli on Peuramaalla vielä se, että hissien ala-asemilla ei ole missään ketään antamassa ankkuria. Vihdissä on joka hissillä henkilökuntaa palvelemassa asiakkaitaan. Tämä on erityisen tärkeää, kun laskijoina on pienempiä lapsia, joille ankkurihissin itse ottaminen on mahdotonta. Lisäksi Peuramaan kahvilapalvelut ovat heikot ja siellä ei käy edes Lounaskortti mksuvälineenä. Vihdissä tämäkin on toisin. Peuramaa ei myöskään sovi hajuherkille. Alueella on nimittäin erittäin voimakas lannan haju.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 5)

Aiheeseen ‘Peuramaa Ski’ ei voi kirjoittaa uusia vastauksia.