Courmayeur

Etusivu Foorumit Kohteet Italia Courmayeur

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Alpit aina toimii 9 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4377 Vastaus

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/italia/courmayeur/

  #29518 Vastaus

  Unto

  Kerran on tullut täällä käytyä. Oli huonoin lumi vuosi 25:een vuoteen, kaikki kyläänlaskut kiinni. Rinne alue suht pieni, paljon porukkaa, rinteet kului nopeasti huonoon kuntoon. Kylä kallis, mutta muuten ok. En tänne kyllä toista kertaa lähtisi, parasta tällä reissulla oli päiväretki La Thuile/La Rosiereen.

  #38784 Vastaus

  Alpit aina toimii

  Tunnelmallinen ja aito alppikylä. Ei massaturismin makua. Rinnealue on kuitenkin aika suppea koko viikon reissulle. Toisaalta läheisen La Thuilen kanssa helposti yhdistettävissä, ja silloin touhua riittää viikoksikin vaikka viihtyisi vain rinteissä.

  Rinteiden ulkopuolella Courmayeur onkin jo aika kiinnostava. Cresta d’ Arp -yläasemalta lähtee laaksoon silkkaa offarin juhlaa. Oppaan kanssa offarialueet laajenevatkin melkoisesti, ja myös Chamonixiin pääsee pudottelemaan Vallee Blancheen yhdistyvällä reitillä.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Courmayeur
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">