Furano

Etusivu Foorumit Kohteet Japani Furano

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 6 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #34133 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/japani/furano/

  #197490 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Furano on japanilaiseksi hyvä hiihtokeskus rinnelaskuun. Rinteitä on runsaasti ja ne ovat osittain hyvässä hoidossakin. Hissit ovat enimmäkseen nykyaikaisia ja tehokkaita. Korkeusero on myös Hokkaidon suurimpia.

  Palveluita ja majoitusta on tarjolal aivan rinteiden vieressä ja Furanon pikkukaupunki on aivan hiihtokeskuksen vieressä.

  Maastonmuodotkin ovat offarilaskuun suotuisat. Harmiksi offarilaskijoita on Furanossa paljon suhteessa offarimaaston laajuuteen. Pienet alueen rinteiden sisäpuolella lasketaan yhtä nopeasti kuin molemmille puolelle rinnekarttaa jäävät kohtuullisen suppeat offarilaaksotkin.

  Tuoretta lunta tarvittaisiin täällä tiuhaan ja paljon, mutta Furanon sijainti keskemmällä saarta ei tuo yhtä suuria sademääriä kuin kohtalaisen matkan päässä sijaitseville muille vuorille. Sikäli suositus Furanolle sekä rinnelaskuun että rinteiden ulkopuolelle välittömästi tuhdimpien lumisateiden jälkeen.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Furano
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">