Kokonniemi

Etusivu Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Kokonniemi

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Jose R Fuentes 6 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4545 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/etela-suomi/kokonniemi/

  #26421 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Visiitti Kokonniemeen puoliaurinkoisilla pikkupakkasilla 2.2.2014

  Väkeä paikalla runsaasti, todennäköisesti upean sunnuntaikelin ja hiihtokeskuksessa järjestetyn Osla-talvipäivätapahtuman vuoksi. Hissit, vuokraamo ja ravintola vetivät kuitenkin varsin vauhdikkaasti, eli jonot olivat väkimäärään nähden hyvinkin maltilliset.

  Kaikki rinteet oli hiljattain saatu avattua, ja ne olivat loistavassa kunnossa. Lastenrinne oli kolmevuotiaalle sopiva. Pienenä miinuksena se, että lastenhissiin siirtyminen jonosta ja lipunlukijan läpi tapahtuu ylämäkeen.

  Rinneravintola oli viihtyisä, ja tarjonta tarkoitukseen toimivaa. Paikallisen osuusliikkeen tapahtuman vuoksi pihalla grillattiin makkaraa, jota tarjoiltiin veloituksetta mehun kera. Muutenkin käynnissä ollut talvitapahtuma oli hyvin järjestetty, ja porukan pikkuisen olivat innoissaan mukana ja seuraamassa lumisählyä ja snowtube-kisaa.

  Kaikkiaan rinnetoiminta vaikutti pyörivän pirteästi, joten suosittelen paikkaa lämpimästi!

  #26462 Vastaus

  ja55e
  Jäsen

  Käy lukemassa kirjoitukseni Kokonniemen aamupäivästä: http://www.lumipallo.fi/ja55e/2014/02/02/aamupaiva-kokonniemessa/

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Kokonniemi
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">