Sapporo Teine

Etusivu Foorumit Kohteet Japani Sapporo Teine

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 6 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #199152 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta Sapporo Teine

  #199283 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Sapporo Teine jäi selkeästi mieleen, vaikke se laskullisesti mitään erikoisempaa kohokohtaa tarjonnutkaan. Yläosan muutamaa hyvinkin jyrkkää pätkää lukuunottamatta. Paikan valtteina ovat omalaatuinen kahden hyvin eri korkuisen ja mallisen hiihtoalueen yhdistelmäkeskus, jonka persoonallisessa maisemassa yhdistyy meri ja suurkaupunki.

  Isomman lumisateen jälkeen toki tämä kuten mikä tahansa muukin paikka olisi loistava. Harmi vaan, että nopeahkosti saavutettavat hienot offarirännit vanhalta kabiiniasemalta näytetään laskevan aika nopeasti puhki. Takapuolen maastossa ei ole ihan yhtä hienoja reittejä eikä korkeuseroakaan yhtä paljoa kuin etupuolella, mutta siellä saa korkata omat reitit rauhassa.

  Rinteet ovat muuten perusmukavia, mutta spesialiteettina muutamat erittäin jyrkät kohdat. Sapporo Teineä voi suositella etenkin yhden päivän käyntikohteeksi.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Sapporo Teine
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">