Bollé Virtuose laskettelulasi

Jos tuntuu ettei varalasit mahdu taskuun, niin Virtuosen vaihtolinssi ei vie paljoa tilaa povarissa.

Bollén Virtuose on laskettelulasien parhaimmistoa. Siinä on käytössä Bollén edistyksellisin tekniikka. Lasi on vaihtolinssillä varustettu, joten sään muuttuminen kesken laskupäivän ei pilaa laskunautintoa. Pakettiin kuuluu yksi linssi kehnommalle kelille ja toinen linssi kelvommalle kelille. Peililinssi antaa rinneuskottavuutta ja suojaa hyvin lumisissa, kirkkaissa sääolosuhteissa paljon esiintyvältä UV-säteilyltä. Virtuose on suunniteltu istuvaksi hyvin nykyaikaisten kypärämallien kanssa.

Virtuosesta on tarjolla useita värivaihtoehtoja ja linssiyhdistelmiä.

Sh. 179€

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tekniset tiedot

1-Click Intuitive lens interchangeability: linssin vaihtaminen tapahtuu käden käänteessä yhdellä napsautuksella. Linssin toisessa laidassa on linssin kiinnityksen vapauttava ”liipake” ja linssin vaihtaminen onnistuu helposti ilman voimakeinoja.

Wide field of view: Laaja näkökenttä takaa hyvän näkyvyyden myös näkemisen äärialueilla. Ääreisnäkeminen on välttämätöntä kierrettäessä pujotteluportteja tai ihastellessa näkymiä vuoren huipulla.

FLOW-TECH® venting: tekniikka, jolla ohjataan ilman virtausta laskettelulasin sisäpinnalla. Näin linssin huurtuminen sisäpinnalta estetään mahdollisimman tehokkaasti ja näkeminen pysyy kirkkaana.

Triple layer face foam: Kolmikerroksisessa pehmusteessa ihoa vasten on ohut kerros polar fleeceä, jonka takana on  kaksi eri tiheyksistä vaahtomuovikerrosta tehden laskettelulasin napakaksi, mutta silti mukavaksi.

Siliconised strap: Laskettelulasissa on silikoniraita remmin sisäpinnalla. Tämän ansiosta lasit pysyvät erinomaisesti paikallaan kypärässä.

EQUALIZER® vent : Hengittävä ja vesitiivis täppä linssissä mahdollistaa ilman vaihtumisen kaksoislinssien välissä. Ihanteellinen ilmanpaine pysyy sinetöidyn kaksoislinssin välissä ja näkeminen on tarkkaa.

Double lens: Kaksinkertaisen linssin pintojen väliin muodostuu ilmaeriste. Tämä vähentää häiritsevää linssien huurtumista silloin, kun ulkona on kylmää ja kuivaa ilmaa ja lasien sisällä lämmintä ja kosteaa ilmaa.

P80+ anti-fog: Korkealuokkainen huurtumisenestokäsittely hävittää vesimolekyylejä linssin sisäpinnalla. Se vähentää kosteuden muodostumista ja mahdollistaa kristallinkirkkaan näkemisen edessä olevaan maastoon.

CARBO-GLAS® anti-scratch: Linssin ulkopinnalla on naarmuuntumista vähentävä pinnoite. Näkemisen esteettömyys säilyy pidempään ja lasien ulkonäkö pysyy mahdollisimman hyvänä.

Linssit:

ROSE GOLD / Cat.2 (VLT 25%): Punertava linssi kultaisella ulkopinnalla parantaa kontrastia, säilyttäen kuitenkin värien erottelukyvyn. ROSE GOLD linssi on monipuolinen ja soveltuu niin pilviselle kuin aurinkoisellekin kelille. Tämä monipuolinen linssi on myös ulkonäölltään verrattoman tyylikäs.
Tummuusluokitukseltaan kategoria 2 päästäen 25% näkyvää valoa läpi

LEMON GUN / Cat.1 (VLT 50%): Keltainen linssi, jossa on hopea peilipinnoite. Keltainen linssi parantaa näkemistä lumimyräkässä. Pinnanmuotojen havainnoiminen paranee, kumpareet ja lumikasat erottuvat huomattavasti paremmin, niin rinteessä kuin rinteen ulkopuolella. Peilipinnoite lisää myös vaalean linssin optista mukavuutta.
Tummuusluokitukseltaan kategoria 1 päästäen 50% näkyvää valoa läpi

Lisätietoa

Osta tuote


Avainsanat:
, , , , , ,
Arvostele tuote:
Bollé Virtuose laskettelulasi
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,44/5 - 9 ääntä)
Loading...

Kommentoi tuotetta tai kysy lisätietoja

 • e-commerce sanoo:

  Wow, incredible weblog format! How lengthy have you been running a
  blog for? you make running a blog look easy. The overall glance of
  your site is magnificent, as well as the content material!
  You can see similar here e-commerce

  Vastaa

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.