Laskettelijalle, Lumilautailijalle

Bollé Backline visiirikypärä

Kun sinua ei kiinnosta mitä naapurisi sinusta ajattelee

Bolle Backline on hävittäjälentäjien kypärän tyylinen laskettelukypärä, sääolosuhteiden mukaan vaihdettavalla visiirillä. Visiirien värivaihtoehdot ovat harmaa ja keltainen. Bollén CLICK-TO-FIT™ toiminto mahdollistaa kypärän hienosäätämisen päähän mukavasti istuvaksi. Kypärän ylellinen vuori on mukava ja lämmin. Backlinen mattamusta väri on ajaton ja silti nykyaikainen. Visiirikypärä on käytännöllinen ja viisiirin alalaidassa vaahtomuovi, joka on estää viimaa puhaltamasta silmiin. Kypärä on suosittu silmälasien käyttäjien keskuudessa. Backline-kypärässä turvallisuus ja mukavuus ovat huippuunsa hiottuja.

Värivalikoimassa myös mattavalkoinen.

Sh. 299 €

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tekniset tiedot

Koot: 54-56 cm, 56-58 cm, 59-61 cm.

Injected ABS: ABS on loistava materiaali, jolla saadaan valmistettua ruiskumuottiin valamalla lujia kypäriä. Niiden iskunkestävyys on hyvä ja viimeistelyjälki moitteeton.

PC visor: polykarbonaattivisiiri on kestävä ja pirstoutumaton sekä optisesti laadukas ja keveä.

Adjustable ventilation: Kypärän laella on säädettävät ilma-aukot, joista voi säätää kypärään virtaavan ilman määrää sääolosuhteiden mukaan.

CLICK-TO-FIT™ system: Kypärän koon säätäminen käy helposti kypärän takaa löytyvästä kumipäällysteisestä nupista, joka mahdollistaa tarkan ja helpon oikeaan kokoon säätämisen sekä kypärähupun kanssa että ilman.

Removable ear pads: Irralliset pehmusteet korvien suojaksi ovat suunniteltu mukaviksi ja lämpimiksi, kuitenkin rajoittamatta kuulemista. Ne voi myös pestä erikseen.

Hypoallergenic inner lining: vähemmän allergeenisia reaktioita aiheuttava sisävuorimateriaali

Safety QR Code: Bollé®: on panostus turvallisuuteen. Haaverin sattuessa QR-koodi luetaan älypuhelimen sovelluksella. Koodin lukemalla saadaan ääniviesti, jossa laskija on etukäteen ilmoittanut haluamiaan tietoja itsestään. Ominaisuus käytössä yksinomaan Bollén kypärissä.

Paino: 650g

Visiirit:

Silver Gun: Värintoistoltaan luonnollinen harmaa, jossa hopea peilipinnoite. Linssi on monikäyttöinen valoisissa olosuhteissa. Tummuusluokitus 3 ja päästäen näkyvää valoa läpi 13%

LEMON: Keltainen kontrastilinssi parantaen näkemistä lumimyräkässä ja pinnanmuotojen havaitsemista. Kumpareet ja lumikasat erottuvat huomattavasti paremmin niin rinteessä kuin rinteen ulkopuolella. Tummuusluokitus 1 ja päästäen näkyvää valoa läpi 69%

Lisätietoa

Osta tuote


Avainsanat:
, , , , , , ,
Arvostele tuote:
Bollé Backline visiirikypärä
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3,72/5 - 29 ääntä)
Loading...

Kommentoi tuotetta tai kysy lisätietoja

  • Ari kahlos sanoo:

    Sevain että sais toisen visiirin ilman reppua mukaan,kypärän takaosaan jokulainen taskusysteemi

    Vastaa

  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.