suomi slalom 2017
Laskettelu, Lumilautailu, Muut aktiviteetit, Tapahtumat, Telemark

Perinteinen Suomi Slalom -tapahtumakiertue: rinteissä jo yli 30 vuotta

Rinnehupia, leikkimielistä kisailua ja tuotetestejä - lähde mukaan Suomi Slalomin iloiseen maailmaan!

Laskuväen kestosuosikki ja todellinen klassikko Suomi Slalom kiertää taas! Osallistu hauskoihin tapahtumapäiviin ympäri Suomen.

Kivaa yhdessäoloa, leikkimielistä kisailua sekä testattavia tuotteita

Yli 30 vuoden ”aikuiseen ikään” ehtinyt Suomi Slalom -tapahtumakiertue kokoaa tänäkin talvena sankan joukon perheitä ja ystäväporukoita leikkimielisiin laskutapahtumiin eri puolille Suomea.

suomi slalom 2017

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Ideana on viettää hauska päivä hiihtokeskuksessa laskukisaillen, talven välineuutuuksia testaten sekä tutustuttaa laskijat monipuolisten yhteistyökumppaneiden tuotteisiin. Kiertueella on luvassa myös monenlaista yllätysohjelmaa, kuten arvontoja sekä vauhdikkaita leikkimielisiä kilpailuja

Tapahtumapäivät soveltuvat kaiken ikäisille ja kuka tahansa voi osallistua laskukilpailuihin.

Talven 2017 kiertue sujunut hyvissä olosuhteissa

Tänä talvena Suomi Slalom -tapahtumakiertue on vieraillut jo seitsemässä hiihtokeskuksessa.

– Helmikuun tapahtumakiertue sujui erittäin iloisissa merkeissä. Kiertueen aikana tutuksi ovat tulleet jo TahkoKauniainenKoliYlläsPallasPyhä ja Ruka. Laajalla alueella liikuttaessa on päästy nauttimaan vaihtelevasta talvisäästä sekä auringonpaisteesta, pakkasesta että lumisateesta. Onneksi kiertuehenkilökuntamme on vaatetettu lämpimiin ja kestäviin Salomonin vaatteisiin, sillä koskaan ei tiedä, millaista keliä eri puolella Suomea on luvassa, kertoo Suomi Slalomista vastaava Jenni Aarnio-Lahtinen.

suomi slalom 2017

Varsinaisissa laskukisoissa omat sarjat löytyvät niin alppi- ja telemarksuksin kuin lumilaudoin laskeville. Vaikka kyseessä on kisa, ei Suomi Slalomiin osallistumiseen kannata suhtautua liian vakavasti. Tärkeintä on viettää hauska päivä mukavan harrastuksen parissa.

–  Kyseessä on todellakin koko perheen leikkimielinen tapahtuma. Dumle-pujottelukilpailuissa osallistujia on ollut lähes vauvasta vaariin – nuorin kisaaja 3-vuotta ja vanhimmat ovat olleet yli 80-vuotiaita. Kunkin sarjan viisi parasta pokkaa hienoja pokaaleita ja tuttuun Suomi Salom -tapaan myös palkintojenjaossa arvottiin erilaisia yllätyspalkintoja kaikkien osallistuneiden kesken.

Suomi Slalom -tapahtumapäivissä varsinaisten laskukisailujen lisäksi keskeisessä roolissa ovat myös monet muut yhteistyökumppaneiden tarjoamat kisat ja testimahdollisuudet. Osallistumaan on päässyt esimerkiksi Kavlin pulkkapujottelussa, Stigan pujottelukilpailussa sekä Sun-Maid -pulkkaliukukilpailussa.

Tutustuttavana ja kokeiltavana on lisäksi esimerkiksi Atomicin suksia, Bollen laskettelulaseja, Kian automalleja sekä Thulen suksibokseja. Osallistua on voinut myös Espanjaan suuntautuvan Sierra Nevadan lasketteluloman arvontaan.

suomi slalom 2017

Kiertue huipentuu Himoksen ja Sappeen kautta Tahkolle

– Hiihtolomaviikoilla Suomi Slalom -tapahtumakierue vierailee vielä Himoksella ja Sappeella. Himos on vuorossa lauantaina 4.3. ja Sappeella ollaan sunnuntaina 5. maaliskuuta. Jos nämä paikkakunnat sattuvat ollenkaan lähistölle, niin ehdottomasti kannattaa tulla paikalle, kannustaa Jenni.

Suomi Slalom kylä avautuu kiertueen tapahtumapäivinä kello klo 10.00 ja varsinaiset kilpailut alkavat kello 12-13.00 keskuksesta riippuen.

– Huhtikuulla on sitten vuorossa koko vuoden 2017 Suomi Slalom –kiertueen huipentuma Tahkolla 8.-9.4 laskettavien finaaleiden muodossa. Finaalin päästäkseen vaaditaan osallistuminen Suomi Slalom –viikkokilpailuihin ja sijoittumista sarjassaan viiden parhaan joukkoon, kertoo Jenni.

> Seuraa Suomi Slalomia Facebookissa ja osallistu käynnissä oleviin arvontoihin

suomi slalom 2017

Kuvat: Suomi Event Oy / Suomi Slalom
Yhteistyössä:


Avainsanat:
, , , , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Perinteinen Suomi Slalom -tapahtumakiertue: rinteissä jo yli 30 vuotta suomi slalom 2017
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,60/5 - 5 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

 • Michaelthesexmachine sanoo:

  Pari kertaa ollaan oltu paikan päällä.

  Vastaa

 • veera sanoo:

  ollut paikan päällä

  Vastaa

 • Martsu sanoo:

  Olen ollut mukana.

  Vastaa

 • Näytä kaikki kommentit (5)

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.