lasten lumipäivät
Ajankohtaista, Lapset, Tapahtumat

Lasten Lumipäivät valtaavat pääkaupunkiseudun ja Vuokatin

Viime vuoden lopussa jo Rukalla ja Vierumäellä vieraillut Lasten Lumipäivät -kiertue jatkaa kulkuaan ja valtaa seuraavaksi pääkaupunkiseudun ja Vuokatin. Lasten Lumipäivien vuosi 2017 alkaa Helsingistä tiistaina 10.1., jonka jälkeen tapahtuma-alue nousee seuraavaksi Vantaalle, Vuokattiin ja Espooseen.

Lasten Lumipäivillä innostutaan lumilajeista erilaisten rastien kautta. Rasteja on maastohiihdosta ja ampumahiihdon tarkkuuspisteistä aina mäkihyppyyn, suksicrossiin ja erilaisiin lumipeleihin. Iloinen Tuisku-maskotti innostaa lapsia ohjaajien kanssa.

Mukana mahdollistamassa lapsille ja lapsiperheille hauskan tavan tutustua erilaisiin lumilajeihin on Lasten Lumipäivien kumppani Lidl Suomi.

”Meille lasten ja nuorten arjen tukeminen ja terveisiin elämäntapoihin kannustaminen on osa läsnäoloamme suomalaisessa yhteiskunnassa”, Lidl Suomen vastuullisuusasiantuntija Maija Järvinen kertoo.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

lasten lumipäivät

Koko perheen kanssa iltatapahtumaan

Päivällä lumilajeja testaavat paikallisten koulujen oppilaat. Kaikki koululaisryhmät tulivat täyteen niin Helsingissä, Vantaalla, Espoossa kuin Vuokatissa.

”Koululaistapahtumat menivät hyvin täyteen ja varmasti vieläkin enemmän kiinnostuneita olisi ollut. 400 lasta kahdessa päivässä on kuitenkin enemmän kuin riittävästi”, Espoon tapahtuman vastuuhenkilö Jari Virtanen nauraa.

Koululaisten päivätapahtuman lisäksi Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa järjestetään kaikille avoin ja ilmainen koko perheen iltatapahtuma. Iltatapahtumissa käytössä ovat samat rastit kuin päivällä ja lisäksi Lasten Lumipäivät järjestävä paikallinen hiihtoseura esittelee toimintaansa.

”Tällä hetkellä sääennuste näyttää loistavalta ja lumitilanne on oikein hyvä. Toivottavasti talvinen ja luminen sää innostaa perheet liikkeelle”, Helsingin tapahtuman vastuuhenkilö Eija Weck toivoo.

Iltatapahtumassa on mahdollisuus lainata suksia, mutta omat välineet on suositeltavaa ottaa mukaan. Iltatapahtumat alkavat kaikilla paikkakunnilla kello 17.

Vuokatissa perheet pääsevät iltatapahtuman sijaan tutustumaan Lasten Lumipäiviin ja testaamaan hauskoja rasteja sunnuntaina 15.1., jolloin vietetään FIS World Snow Day -päivää. Tapahtuma-alue on avoinna kello 10–13.

Lasten Lumipäivät – seuraavat tapahtumapaikat ja aikataulu

Helsinki, Pakilan Veto
Paloheinän ulkoilualue 10.–11.1., iltatapahtuma perheille tiistaina 10.1. kello 17–20

Vantaa, Vantaan Hiihtoseura
Hakunilan urheilupuisto, 12.–13.1., iltatapahtuma perheille torstaina 12.1. kello 17–19

Vuokatti, VuokattiSport Club
Hiihtomaa (hyppyrimäkien alla), 12.–13.1., FIS World Snow Day ja tutustumistapahtuma sunnuntaina 15.1. kello 10–13

Espoo, Espoon Hiihtoseura
Leppävaaran urheilupuisto, 16.–17.1., iltatapahtuma perheille maanantaina 16.1. kello 17–20

Lasten Lumipäivät -kiertue jatkuu Espoon jälkeen Hämeenlinnassa. Katso koko kiertueaikataulu.

Lähde: Hiihtoliitto
Kuvat : Joel Nykter


Avainsanat:
, ,
Arvostele artikkeli:
Lasten Lumipäivät valtaavat pääkaupunkiseudun ja Vuokatin lasten lumipäivät
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 1 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.